Novo

Josić Cuvée Superior 2012 (1,5L)

Prema mnogima najbolja etiketa vinarije u velikom magnum formatu, vino koje je vinsku javnost ponovno zaintrigiralo za crvena vina i kupaže s istoka Hrvatske. Vino je kupaža triju sorti: cabernet sauvignona, cabernet franca and syraha. Elegantno i stilski fino izbrušeno, s mirisima zrelog crnog voća i duhana te okusa koji asocira na kupinu, začine i tamnu čokoladu. Vješto zaokružen dodir drveta.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

Ograničena količina
SKU
000764
Boca
1,5 l
390,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas!

Više informacija
Vinar Josić
Sorta Kupaža
Berba 2012
Boca 1,5 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 13,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Baranja
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Prema mnogima najbolja etiketa vinarije u velikom magnum formatu, vino koje je vinsku javnost ponovno zaintrigiralo za crvena vina i kupaže s istoka Hrvatske. Vino je kupaža triju sorti: cabernet sauvignona, cabernet franca and syraha. Elegantno i stilski fino izbrušeno, s mirisima zrelog crnog voća i duhana te okusa koji asocira na kupinu, začine i tamnu čokoladu. Vješto zaokružen dodir drveta.

Uz ovo elegantno vino najbolje prijaju jela od divljači i tamnog mesa kao što su ramstek ili biftek, pačja prsa sa žara te jaki sirevi.

Osječka obitelj Josić 1999. godine odlučuje kupiti stari vinski podrum iz 1935. godine. Obnavljaju ga, opremaju suvremenom tehnologijom i restauriraju, poštujući pritom originalan tradicionalni izgled. Istovremeno s podrumom, obitelj kupuje i oko 1,6 hektara starih nasada vinove loze. Kvalitetna vina Josić nastaju od autentičnih baranjskih sorti koje sazrijevaju u drevnim vinogradima na Banovoj kosi. Restoran i vinarija smješteni su u ambijentu takozvanog sarduka, u idiličnom baranjskom selu Zmajevac. Sarduk je turski naziv za karakterističan usjek u brdu s vinskim podrumima tzv. gatorima, koji su ukopani u zemlju, a u kojima je temperatura u svako doba godne između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva celzijusa.

Dodatni preporučeni proizvodi