Josipović Pjenušac Tango

Odvažan pjenušac snažnoga tijela povezan aromama suhoga voća, orašastih plodova ili jednostavne korice kruha – ostavlja upečatljiv dojam koji se dugo osjeća u ustima. Za bazno vino ima pinot sivi na kratkotrajnoj maceraciji koja mu daje intenzivnu rose boju.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
000926
Boca
0,75 l
84,90 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Josipović
Sorta Pinot sivi
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta vrhunsko
Slador Extra Sec
Alkohol 13,0 %
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Promocija i degustacija vina i pjenušaca Josipović Promocija i degustacija vina i pjenušaca Josipović Kako bolje obilježiti Martinje nego najavom nove degustacije u našem vinskom podrumu!

Odvažan pjenušac snažnoga tijela povezan aromama suhoga voća, orašastih plodova ili jednostavne korice kruha – ostavlja upečatljiv dojam koji se dugo osjeća u ustima. Za bazno vino ima pinot sivi na kratkotrajnoj maceraciji koja mu daje intenzivnu rose boju.

Ne tako tradicionalnu priču kutjevačkog kraja od 2004. godine  pričaju bračni i poslovni par Goran i Gordana JosipovićGoran je završio Agronomski fakultet u Zagrebu i diplomirao na temu Proizvodnja pjenušaca klasičnim postupkom, dok je Gordana završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije. Takva kombinacija zasigurno čini čvrst temelj za uspješnu pjenušavu čarolijuNa tom putu naišli su i na ljude koji su ih uvjeravali kako je to što rade pogrešno te da je proizvodnja pjenušaca u Slavoniji totalno promašena stvar jer „ovdje se nikada nisu proizvodili nekakvi šampanjci“.

Takva iskustva učvrstila su ih u stavu kako treba razmišljati izvan okvira i ponuditi tržištu nešto novo, nešto što nije viđeno ili kušano u našem okruženju. Kroz cijeli proces rada i rasta pokušavali su uvjeriti ljude da vjeruju sebi i svojim osjetilima, da kušaju i kažu što im se sviđa  – bez obzira na ime na etiketi. S vremenom je takvo razmišljanje polučilo rezultate, usavršili su i ponudili prepoznatljiv proizvod - slavonski pjenušac.