Süber Sibernet 2015

Sibernet je slatko aromatizirano crveno vino na bazi cabernet sauvignona koji je njegovan u barrique bačvi uz dodatak rakije od višnje i više začina. Ovaj vinski iskorak u vinariji doživljavaju kao istraživanje mogućnosti svog aduta iz crvenog sortimenta.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

Ograničena količina
SKU
000980
Boca
0,5 l
135,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Süber
Sorta Kupaža
Berba 2015
Boca 0,5 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador slatko
Alkohol 18,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Erdut
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Sibernet je slatko aromatizirano crveno vino na bazi cabernet sauvignona koji je njegovan u barrique bačvi uz dodatak rakije od višnje i više začina. Ovaj vinski iskorak u vinariji doživljavaju kao istraživanje mogućnosti svog aduta iz crvenog sortimenta.

Konzumirati samostalno uz dovoljno vremena ili uz suhe biskvite ili slastice.

Obitelj Siber ima tri ljubavi i strasti – svoju djecu i unučad, obiteljski stomatološki poziv i erdutski vinograd: Na malenom brijegu! Ostavljajući sinovima nekoliko desetljeća vođenu vrhunsku stomatološku ordinaciju u Osijeku, Dušica i Mladen Siber svoj su novi izazov pronašli u Erdutu, otkupivši na zalasku prošlog stoljeća nekoliko hektara vinograda i vinove loze. Nedugo zatim su iz talijanskog Raushedoa, jednog od dva najpoznatija europska rasadnika, u erdutski vinski raj, u prekrasni dunavski meandar donijeli kraljevske sorte, Cabernet Sauvignon i Sauvignon Blanc. Precizno, filigranski, kao i u prethodnom poslu, stvorili su ubrzo vrhunsko grođe i vrhunske butelje vina, šireći se postupno na 10 hektara i jačajući izazove uzgojem Muškata žutog, kreirajući cRose, potom i prvi pjenušac na ovim prostorima. Struka je ubrzo prepoznala plemenitu i odmjerenu vinarsku ruku, a dodjelom brojnih priznanja i nagrada, sve do srebra i bronce na londonskom Decanteru ’17. godine.