Belje La Belle Perla Special Edition

La Belle Perla Special Edition je gazirano pjenušavo vino proizvedeno dodatkom CO2. Također, pjenušac ima obilježje Sec stila, a upravo je ono izraz koji se koristi za pjenušavo vino koje ima između 17 i 32 grama sladora po litri. 

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

SKU
001196
Boca
0,75 l
35,00kn 4,65 € 1€=7.5345kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Belje
Berba 2021
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta (bez oznake)
Slador Sec
Alkohol 11,0 %
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Baranja
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Zašto pjenušci nemaju oznaku godine berbe? Zašto pjenušci nemaju oznaku godine berbe? Berba se odnosi na samu godinu berbe grožđa. Dakle, berba vina predstavlja vino nastalo od grožđa koje je sve uzgojeno u određenoj, odnosno navedenoj godini. Ona je ujedno i jednostavni pokazatelj odnosa između grožđa, godišnjeg vremena i namjere vinara.
  2. Vinitina raznolika ponuda obogaćena za 9 noviteta Vinitina raznolika ponuda obogaćena za 9 noviteta Izvrsna i raznolika ponude vinoteke bogatija je za čak 9 novih etiketa. Svaka od odabranih etiketa na svoj osobit način predstavlja vinara i vinogorje iz kojeg dolazi. U nastavku možete pročitati nešto više o našim novitetima i izabrati svog favorita.

La Belle Perla Special Edition je gazirano pjenušavo vino proizvedeno dodatkom CO2. Također, pjenušac ima obilježje Sec stila, a upravo je ono izraz koji se koristi za pjenušavo vino koje ima između 17 i 32 grama sladora po litri. 

Nova vinarija Vina Belje jedna je od najmodernijih u čitavoj Europi. Kapaciteta je 8 milijuna litara vina, a prostire se na više od 10 000 m2. Kako bi grožđe što kraće imalo doticaj sa zrakom i kako bi postiglo najvišu razinu kvalitete nakon što berači ručno odaberu svaki grozd što je prije moguće vozi se u novu vinariju. U vinariji stručni enolozi nastavljaju uspješnu priču vrijednih vinogradara, te stvaraju završni proizvod – vino. Nakon muljače i preše jedan dio vina putuje u neku od drvenih bačvi smještenih u podrumu Vina Belje.

Podrum osim što je najstariji u regiji ima još mnogo odlika. S preko 1200 m2 je najveći u Hrvatskoj, a građen je na poseban način tako da ima dvije etaže. Gornja etaža zove se „gator“, te je tipična za Baranju, jer podrum nije ukopan pod zemlju, već je ukopan u Banovo brdo koje potpuno jednako imitira klasični vinski podrum, kakva je donja etaža podruma. Na gornjoj etaži nalazi se ukupno 71 velika bačva od Slavonskoga hrasta iz šume Spačva i najveće blago svakog vinskog podruma – vinska arhiva u kojoj odmara preko 20 000 boca, a među njima najstarije iz 1949. Godine.

Dodatni preporučeni proizvodi