Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Black Island Winery Merga Victa Pošip 2022

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001230
13,95 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Black Island Winery
Sorta Pošip
Berba 2022
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador (bez oznake)
Alkohol 13,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Svoju smo raznoliku ponudu obogatili ponudom vrhunskih etiketa vinarija Fakin, Black Island Winery i Ritoša. U nastavku pročitajte ponešto o vinarijama te pogledajte sve novitete.

Black Island Winery otvorila je svoja vrata 2018. godine na prostoru nekada slavne Poljoprivredne zadruge Jedinstvo u kojoj je nastao prvi pošip. Bivša zadružna vinarija pretvorena je u nezaobilaznu vinsku destinaciju te je započeta nova etapa u proizvodnji autohtonog smokvičkog pošipa s ciljem vraćanja na svjetske vinske liste. Inspiracija za samo ime vinarije dolazi od starog grčkog naziva Korkyra Melaina odnosno latinskog Corcyra Nigra, što bi u prijevodu značilo Crna Korčula. Taj naziv otok Korčula duguje bujnoj mediteranskoj vegetaciji. Vinogradi se nalaze u blizini malog sela Smokvica, poznatog kao rodno mjesto autohtone vinske sorte Pošip.

Dodatni preporučeni proizvodi