Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Blog

 1. Hrvatske crvene autohtone vinske sorte

  Hrvatske crvene autohtone vinske sorte

  Povijest vinograda i uzgoja vinove loze u Hrvatskoj proteže se od davnina. Autohtone sorte danas imaju veliku ulogu u hrvatskom vinogradarstvu i vinarstvu. U nastavku Vam donosimo najpoznatije crvene autohtone sorte vina koje krase našu vinogradarsku tradiciju. 

  Pročitaj više
 2. Uskršnja čestitka Vinoteke Vinite

  Uskršnja čestitka Vinoteke Vinite

  Bliži nam se Uskrs, najveći, a ujedno i najvažniji kršćanski blagdan. Našim dragim kupcima želimo radostan Uskrs ispunjen nadom, ljubavlju i srećom

  Pročitaj više
 3. Sljubljivanje hrane i vina u Velikom tjednu

  Sljubljivanje hrane i vina u Velikom tjednu

  Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota dani su u kojima se kršćani pripremaju za najvažniji kršćanski blagdan - Uskrs. Blagdan je koji se tradicionalno obilježava uz bogati uskršnji stol i darivanje obojenih uskršnjih jaja. U nastavku Vam donosimo ideje kako upariti vina s najčešćim jelima koja se pripremaju u Velikom tjednu

  Pročitaj više
 4. Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

  Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

  Svake godine 8. ožujka obilježavamo Međunarodni dan žena, posvećen posebnim ženama u našim životima - majkama, suprugama, kćerima, sestrama i prijateljicama. Dan žena je za sve žene poseban dan, a obilježavamo ga kako bismo im izrazili zahvalnost, poštovanje te pokazali njihov značaj u našim životima. 

  Pročitaj više
 5. Vinski trendovi koji će oblikovati svijet vina u 2024. godini

  Vinski trendovi koji će oblikovati svijet vina u 2024. godini

  Vinski svijet brzo se prilagođava klimatskim promjenama, usvaja nove tehnologije te odgovara na izazove koje postavljaju mlađe generacije potrošača vina. Vinska industrija ozbiljno shvaća trendove, a u nastavku Vam donosimo šest vinskih trendova koji se očekuju u 2024. godini, a koji će Vas potaknuti na istraživanje novih regija, sorti i stilova vina te proširiti Vaše vinsko znanje.

  Pročitaj više
 6. Vinski vodič za zaljubljene: savršen odabir vina za Valentinovo

  Vinski vodič za zaljubljene: savršen odabir vina za Valentinovo

  Valentinovo je pred vratima te ujedno savršena prilika za uživanje u čaši vina s voljenom osobom. Nema bolje izjave zahvalnosti i ljubavi od one praćene bocom dobrog vina. U nastavku Vam donosimo preporuke za najbolja vina za Valentinovo kako bi se Vaša voljena osoba osjećala posebno na ovaj najromantičniji dan u godini. A za potpuni užitak, pobrinuli smo se osigurati posebne akcijske cijene za dva bestsellera vinoteke.

  Pročitaj više
 7. Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

  Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

  Prethodnog vikenda, 12. i 13. siječnja 2024. godine, održan je deveti festival vina, delicija i ugodnog življenja, WineOS. Deveto izdanje WineOS-a ponovno je nadmašilo sva očekivanja te opravdava naziv jednoga od najvećih vinskih događaja u Hrvatskoj i regiji. 

  Pročitaj više
 8. 9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

  9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

  Samo nas dan dijeli od početka dvodnevnog sajma vina, delicija i ugodnog življenja, Osijek Wine Festa ili poznatije WineOS-a. Deveto izdanje ove nezaobilazne manifestacije održat će se u petak i subotu, odnosno 12. i 13. siječnja u Gospodarskom centru, na adresi Gospodarska zona 10, Osijek.

  Pročitaj više
 9. Novogodišnja čestitka vinoteke Vinite

  Novogodišnja čestitka vinoteke Vinite

  Tiho se prikrada kraj još jedne godine ostavljajući za sobom mnoštvo uspomena, izazova i nezaboravnih trenutaka. Našim cijenjenim kupcima želimo sretnu i uspješnu 2024. godinu.

  Pročitaj više
 10. Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

  Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

  Mirisi kolača, kuhanog vina i cimeta šire se gradom, a božićne pjesme odzvanjaju ulicama. Bliži nam se Božić, blagdan radosti i zajedništva, donoseći jedinstvenu čaroliju koja ispunjava domove toplinom.

  Pročitaj više

Stavke 1-10 od 198

Prikaži po stranici