10% popusta + otvarač na poklon

10% popusta + otvarač na poklon

Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban poklon.

Prilikom narudžbe bilo kojih 6 ili više butelja vina ostvarujete popust od 10% na ukupni iznos. Popust će se automatski obračunati i biti iskazan u Vašoj košarici tijekom finalizacije kupnje. Napomena: Akcija se ne odnosi na postojeće vinske pakete od 3 ili 6 boca u kojima je već uključen popust kao i na trošak dostave vina.

Kako biste sigurno i spretno došli do željene vinske kapljice - šaljemo i profesionalni Murano vinski otvarač kao poklon E-vinoteke Vinite. Akcija se odnosi i na kupnju unutar samog prostora vinoteke Vinite.

S narudžbama valja požuriti jer akcija traje do isteka zaliha te će otvarače dobiti prvih 50 kupaca. Podjećamo da se besplatna dostava ostvaruje s narudžbama od 500 i više kuna. Žurno na online kupovinu vina. Zašto obavezno ne naručite?

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  3. Ružičasto Valentinovo s -15% Ružičasto Valentinovo s -15% Nadolazeći blagdan sv. Valentina tradicionalno vežemo uz simbole ljubavi i afekcije te je izvrstan trenutak za zajedničko uživanje u vinu. Ovo Valentinovo želimo obilježiti s 2 vruća noviteta rosé vina uz jednako vruće prigodne cijene. 
  4. 7 odabranih vina s akcijskim cijenama 7 odabranih vina s akcijskim cijenama Nakon proslave Martinja, donosimo 7 popularnih vina vinoteke uz još popularnije cijene. Provjerite koja su vina na sniženju i brzo reagirajte!