Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

10% popusta + otvarač na poklon

10% popusta + otvarač na poklon

Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban poklon.

Prilikom narudžbe bilo kojih 6 ili više butelja vina ostvarujete popust od 10% na ukupni iznos. Popust će se automatski obračunati i biti iskazan u Vašoj košarici tijekom finalizacije kupnje. Napomena: Akcija se ne odnosi na postojeće vinske pakete od 3 ili 6 boca u kojima je već uključen popust kao i na trošak dostave vina.

Kako biste sigurno i spretno došli do željene vinske kapljice - šaljemo i profesionalni Murano vinski otvarač kao poklon E-vinoteke Vinite. Akcija se odnosi i na kupnju unutar samog prostora vinoteke Vinite.

S narudžbama valja požuriti jer akcija traje do isteka zaliha te će otvarače dobiti prvih 50 kupaca. Podjećamo da se besplatna dostava ostvaruje s narudžbama od 500 i više kuna. Žurno na online kupovinu vina. Zašto obavezno ne naručite?

Povezani članci
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 3. Ružičasto Valentinovo s -15%

  Ružičasto Valentinovo s -15%

 4. 7 odabranih vina s akcijskim cijenama

  7 odabranih vina s akcijskim cijenama