20% popusta na ponudu vina Antunović

20% popusta na ponudu vina Antunović

Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja godine.

Što je u ponudi?

Blagdanski popust uključuje 10 vina:

Među 10 etiketa, Vašu pozornost posebno upućujemo na nekoliko izdvojenih. Za početak, Antunović Cuvée Blanc, vino je svježeg, lepršavog voćno-mineralnog okusa te diskretnog i elegantnog muškatnog mirisa koji se tek naknadno razvija u čaši. Antunović Cuvée Rouge crveno je kupažirano vino oblikovano od dva caberneta - sauvignona i franca - te crnog pinotaiako je vrlo laganog tijela i izvrsne pitkosti.

Nakon 2 lagana vina, izdvajamo jedan ozbiljni, veliki chardonnay. Antunović Chardonnay Sur Lie Grand Selection bogato je i kompleksno vino koja odaje najbolje mogućnosti sur lie tehnike i slavonskog hrasta. I posebno vino za kraj - Antunović Graševina Premium - ovo vino ima zagasitije tonove zlatnožute boje, izraženu cvjetnu i voćnu aromatiku, toplinu, punoću i zaobljenost koju ima zahvaliti njegovanju u drvetu.

Do kada traje prigodni popust?

Vina Antunović i Vinita daruju popust od 20% tijekom mjeseca prosinca (ili do isteka zaliha). Što znači da imate dovoljno vremena za odabir, ali i za uživanje u dobrom društvu i izvrsnim vinima.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani postovi
  1. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Hrvatski vinari osvojili su na prestižnom natjecanju Decanter World Wine Awards u 2017. do sad najveći broj medalja i preporuka - čak 122 između više od 17.000 uzoraka koje je ocijenjivalo više od 200 vinskih eksperata. Štovi&sca
  2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  3. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  4. Častimo za Martinje - besplatna dostava! Častimo za Martinje - besplatna dostava! Blagdan svetog Martina odnosno Martinje se tradicionalno slavi 11. studenog, a e-vinoteka Vinita časti svoje korisnike s prigodnim poklonom - besplatnom dostavom vina na željenu adresu.
Povezano