20% popusta na ponudu vina Enosophia

20% popusta na ponudu vina Enosophia

Mjesec listopad u vinoteci Vinita označuje mjesec odličnih popusta na posebno odabrana vina. Ovoga puta na akciji od -20% možete pronaći vrhunske etikete vinarije Enosophia.

Svih 5 etiketa možete pronaći na akciji od -20% u razdoblju od 26.10. do 30.10.. O kojim vinima je točno riječ, saznajte u nastavku.

Enosophia Today Rose 2021 voćno je i suho pjenušavo vino upotpunjeno ugodnom svježinom i postojanošću te ujedno zaokruženo mnogobrojnim mjehurićima koji će svakako goditi Vašem nepcu.

Enosophia Today Blanc Brut također je svježi i živahni pjenušac na bazi graševine dobiven charmat metodom. Ujedno je lagano, osvježavajuće kao i zahvalno za sljubljivanje ili samostalno konzumiranje.

Enosophia Nice to see you Brut biti će pravi izbor za Vas ukoliko volite lagano, aperitivno pjenušavo vino koje je ujedno blijedo ružičaste, moderne boje. Također je privlačnog i čistog mirisa srednjeg intenziteta. 

Enosophia Matarouge 2020 je etiketa ružičaste boje s odsjajem svježeg lososa koja ima privlačan i čist miris. Dodatno, suhog je okusa, zaobljena, decentn popraćena maslačnim notama te ugodnom, nenametljivom svježinom.

I kao posljednja, no nikako manje važna, etiketa Enosophia Trs No. 5 2021 je vino svijetlo žute, točnije srednje duboke boje sa zelenim nijansama, je elegantnog, čistog i trajanog mirisa popraćenog privlačnom svježinom koja ovoj graševini daje živost i lepršavost.

20% popusta na pound vina Enosophia

Na izdvojenih 5 etiketa vinarija Enosophia i vinoteka Vinita nude Vam popust od 20% tijekom određenog razdoblja. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani postovi
  1. Flashsale za Vincekovo Flashsale za Vincekovo U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.
  2. Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja Prigodni popust u visini 10% na cijelu košaricu pri kupnji 6 i više vina ulazi u svoju finalnu fazu te traje do kraja mjeseca, zaključno s 31.05.2021. Iskoristite ovu cjenovnu pogodnost i osigurajte potrebne zalihe omiljenih vina.
  3. Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Sutra započinje groznica velikih popusta kada imamo priliku obaviti blagdansku kupovinu za naše najbliže, ali počastiti i sebe. Iako je sutra Black Friday, nije sve tako crno - ima nečeg i u bijelom (vinu). Zato smo za Vas priredili odličnu prom
  4. 20% popusta na ponudu vina Antunović 20% popusta na ponudu vina Antunović Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja
Povezano