Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

Raskošni blagdanski stol, ukrašene pisanice u košaricama, mir i tradicija. Sve to asocira nas na uskršnji (do)ručak, na uskršnju nedjelju. Bliži se još jedan blagdan Uskrsa, a s njime i tradicionalno okupljanje obitelji u ugodnosti doma s velikom gozbom na stolu. U nastavku možete pronaći naše preporuke vina koja se izvrsno sljubljuju sa svim uskršnjim jelima, a koja također možete pronaći na prigodnom blagdanskom popustu u razdoblju od 18.03. do 05.04.

Ukoliko još niste odlučili koje ćete vino poslužiti uz uskršnju lagano kuhanu šunku ili pak uz raznovrsne sireve i jaja, Krauthaker Chardonnay Rosenberg odličan je izbor za Vas. Ovu etiketu topla i čvrsta tijela s istovremeno dobrom kiselošću možete pronaći na prigodnom popustu od - 15%.

Uskršnji ručak savršeno je vrijeme za okupljanja cijele obitelji, a uz šarene pisanice glavno mjesto na stolu zauzima snažnije mesno jelo kao što je ukusna patka. Uz razna mesna pečenja predlažemo za nijansu snažniju etiketu Krauthaker Mercs. Ovo vino koje ostavlja savršenu završnu voćnu notu na nepcu, također možete pronaći na blagdanskom popustu od -15%.  

Kako to obično i biva, šećer dolazi na kraju. Uskršnji deserti jednako su tako nezaobilazni dio blagdanskog stola. Krauthaker Graševina Kasna berba je poluslatka izvedba koja se isto tako našla na našem uskršnjem popustu od -15%. U ovom vinu možete uživati uz razne biskvite i nježno zaslađene voćne kolače.

Uz srdačne čestitke za blagdan Uskrsa, uživajte u sljubljivanju omiljenih uskršnjih specijaliteta i izvrsnih vina. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 2. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 3. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

  Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

 4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.