3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

Raskošni blagdanski stol, ukrašene pisanice u košaricama, mir i tradicija. Sve to asocira nas na uskršnji (do)ručak, na uskršnju nedjelju. Bliži se još jedan blagdan Uskrsa, a s njime i tradicionalno okupljanje obitelji u ugodnosti doma s velikom gozbom na stolu. U nastavku možete pronaći naše preporuke vina koja se izvrsno sljubljuju sa svim uskršnjim jelima, a koja također možete pronaći na prigodnom blagdanskom popustu u razdoblju od 18.03. do 05.04.

Ukoliko još niste odlučili koje ćete vino poslužiti uz uskršnju lagano kuhanu šunku ili pak uz raznovrsne sireve i jaja, Krauthaker Chardonnay Rosenberg odličan je izbor za Vas. Ovu etiketu topla i čvrsta tijela s istovremeno dobrom kiselošću možete pronaći na prigodnom popustu od - 15%.

Uskršnji ručak savršeno je vrijeme za okupljanja cijele obitelji, a uz šarene pisanice glavno mjesto na stolu zauzima snažnije mesno jelo kao što je ukusna patka. Uz razna mesna pečenja predlažemo za nijansu snažniju etiketu Krauthaker Mercs. Ovo vino koje ostavlja savršenu završnu voćnu notu na nepcu, također možete pronaći na blagdanskom popustu od -15%.  

Kako to obično i biva, šećer dolazi na kraju. Uskršnji deserti jednako su tako nezaobilazni dio blagdanskog stola. Krauthaker Graševina Kasna berba je poluslatka izvedba koja se isto tako našla na našem uskršnjem popustu od -15%. U ovom vinu možete uživati uz razne biskvite i nježno zaslađene voćne kolače.

Uz srdačne čestitke za blagdan Uskrsa, uživajte u sljubljivanju omiljenih uskršnjih specijaliteta i izvrsnih vina. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani postovi
  1. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  2. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  3. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti U subotu, 12. svibnja od 18 sati u prostoru Kazamata u osječkoj Tvrđi održava se Večer vina i umjetnost na čemu ponovno participira Vinoteka Vinita s prigodnim štandom i biranim vinima.
  4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
Povezano