7 odabranih vina s akcijskim cijenama

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

Nakon proslave Martinja, donosimo 7 popularnih vina vinoteke uz još popularnije cijene. Provjerite koja su vina na sniženju i brzo reagirajte!

Prije blagdanske potrošačke groznice koja će nedvojbeno doći krajem ovog mjeseca, opustite se i uživajte u 7 odabranih etiketa iz 5 izvrsnih vinarija: Buhač, Josić, Kutjevo, Mihalj i PP Orahovica.

Ako je vinarija Buhač jedna od najpopularnijih u vinoteci Viniti, onda su Buhačeva Graševina i Buhačev Rose zasigurno 2 najistaknutije etikete s brojnim poklonicima. Slatki rose je na sniženju od -23%, a graševina -20%. Na istom tragu popularnosti, s dvije etikete dolazi i vinarija Josić: svježa Josićeva Graševina i specifični Josićev Šiler sniženi su -10%.

I još jedna graševina dolazi među 7 odabranih: najpopularnije vrhunsko vino vinarije, Kutjevačka Graševina snižena je za -14%. Crveni sortiment dodatno je upotpunjen s merlotom i frankovkom. Mihaljev Merlot snižen je za -12%, a Frankovka PP Orahovice za -11%.

Iskazani popusti se ne mogu kombinirati s drugim promocijskim inicijativama. Akcijske cijene traju dva tjedna - od 12.11.2019. do 26.11.2019. odnosno do isteka zaliha pa je mudro odabrati favorite i požuriti s narudžbom. Uzdravlje!

Povezani postovi
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz naved
 2. Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite Ponuda izvrsnih vina e-vinoteke upotpunjena je za 5 novih vinara: Enjingi, Iločki podrumi, Markota, Mihalj i Sontacchi. Svaki vinar zastupljen je s nekoliko odabranih etiketa koje izvrsno predstavljaju vinara i vinogorje iz kojeg dolazi. Pogledajte
 3. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
 4. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i pose
Povezano
  1. PP Orahovica Frankovka 2016
   PP Orahovica Frankovka 2016
   Posebna cijena 46,75 kn Redovna cijena 55,00 kn
  2. Mihalj Merlot 2011
   Mihalj Merlot 2011
   Posebna cijena 83,60 kn Redovna cijena 95,00 kn