7 odabranih vina s akcijskim cijenama

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

Nakon proslave Martinja, donosimo 7 popularnih vina vinoteke uz još popularnije cijene. Provjerite koja su vina na sniženju i brzo reagirajte!

Prije blagdanske potrošačke groznice koja će nedvojbeno doći krajem ovog mjeseca, opustite se i uživajte u 7 odabranih etiketa iz 5 izvrsnih vinarija: Buhač, Josić, Kutjevo, Mihalj i PP Orahovica.

Ako je vinarija Buhač jedna od najpopularnijih u vinoteci Viniti, onda su Buhačeva Graševina i Buhačev Rose zasigurno 2 najistaknutije etikete s brojnim poklonicima. Slatki rose je na sniženju od -23%, a graševina -20%. Na istom tragu popularnosti, s dvije etikete dolazi i vinarija Josić: svježa Josićeva Graševina i specifični Josićev Šiler sniženi su -10%.

I još jedna graševina dolazi među 7 odabranih: najpopularnije vrhunsko vino vinarije, Kutjevačka Graševina snižena je za -14%. Crveni sortiment dodatno je upotpunjen s merlotom i frankovkom. Mihaljev Merlot snižen je za -12%, a Frankovka PP Orahovice za -11%.

Iskazani popusti se ne mogu kombinirati s drugim promocijskim inicijativama. Akcijske cijene traju dva tjedna - od 12.11.2019. do 26.11.2019. odnosno do isteka zaliha pa je mudro odabrati favorite i požuriti s narudžbom. Uzdravlje!

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite Ponuda izvrsnih vina e-vinoteke upotpunjena je za 5 novih vinara: Enjingi, Iločki podrumi, Markota, Mihalj i Sontacchi. Svaki vinar zastupljen je s nekoliko odabranih etiketa koje izvrsno predstavljaju vinara i vinogorje iz kojeg dolazi. Pogledajte n
  3. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  4. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
Povezano