Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

7 odabranih vina s akcijskim cijenama

Nakon proslave Martinja, donosimo 7 popularnih vina vinoteke uz još popularnije cijene. Provjerite koja su vina na sniženju i brzo reagirajte!

Prije blagdanske potrošačke groznice koja će nedvojbeno doći krajem ovog mjeseca, opustite se i uživajte u 7 odabranih etiketa iz 5 izvrsnih vinarija: Buhač, Josić, Kutjevo, Mihalj i PP Orahovica.

Ako je vinarija Buhač jedna od najpopularnijih u vinoteci Viniti, onda su Buhačeva Graševina i Buhačev Rose zasigurno 2 najistaknutije etikete s brojnim poklonicima. Slatki rose je na sniženju od -23%, a graševina -20%. Na istom tragu popularnosti, s dvije etikete dolazi i vinarija Josić: svježa Josićeva Graševina i specifični Josićev Šiler sniženi su -10%.

I još jedna graševina dolazi među 7 odabranih: najpopularnije vrhunsko vino vinarije, Kutjevačka Graševina snižena je za -14%. Crveni sortiment dodatno je upotpunjen s merlotom i frankovkom. Mihaljev Merlot snižen je za -12%, a Frankovka PP Orahovice za -11%.

Iskazani popusti se ne mogu kombinirati s drugim promocijskim inicijativama. Akcijske cijene traju dva tjedna - od 12.11.2019. do 26.11.2019. odnosno do isteka zaliha pa je mudro odabrati favorite i požuriti s narudžbom. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 2. Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

  Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

 3. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 4. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon