Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

9. WineOS donosi 9% popusta na Vaše omiljene graševine

Samo nas dan dijeli od početka dvodnevnog sajma vina, delicija i ugodnog življenja, Osijek Wine Festa ili poznatije WineOS-a. Deveto izdanje ove nezaobilazne manifestacije održat će se u petak i subotu, odnosno 12. i 13. siječnja u Gospodarskom centru, na adresi Gospodarska zona 10, Osijek.

WineOS je središnja vinska manifestacija istočne Hrvatske, pravi vinski spektakl koji se obilježava devetu godinu za redom. Događaj obećava spoj izvrsnosti vina i bogatstva okusa okupljajući zaljubljenike u kulturu vina, gurmanskih delicija te ugodnog življenja. 

Ove se godine sajam preselio u trenutno najmoderniji izložbeni prostor u Slavoniji i Baranji, novi Gospodarski centar. Tijekom dva sajamska dana održat će se deset edukativnih vinskih radionica namijenjenih profesionalcima, ali i široj publici. Za svaki dan sajma potrebna je ulaznica koju možete kupiti na ulazu u Gospodarski centar, a dio ulaznica možete nabaviti i u pretprodaji u Vinoteci Vinita. Cijena dnevne ulaznice iznosi 30 eura, dok je najam čaše 5 eura.

WineOS iz godine u godinu okuplja sve veći broj domaćih i međunarodnih izlagača. Pruža priliku da na jednom mjestu kušate mnogo različitih vina te sudjelujete u promociji kvalitete, gastronomskim užitcima i slavljenju kulture vina. 

Raspored radionica slijedi u nastavku: 

Petak 12. siječnja 2024. godine:

13:15 Masterclass "Kultura sira u francuskoj gastronomskoj ponudi"

15:00 Jungić, Banjalučki čarobnjak crnih vina - Vertikala Cabernet sauvignona

16:15 Jasnin ples s graševinom

17:30 Zlatno brdo - vina s čvrstim otiskom baranjskog terroira

18:45 Neistraženi Kvarner

Subota 13. siječnja 2024. godine:

13:15 Masterclass "Maslinovo ulje - od industrije do vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja"

15:00 Vertikalno kušanje Dingača vinarije Matuško

16:15 Koria - vertikala kutjevačke perjanice

17:30 Vrijeme je za Villany Franc

18:45 Pušipel - perjanica Međimurskog vinogorja

Za vrijeme trajanja festivala častimo Vas s 9% popusta na sve graševine u našoj ponudi. Popust traje samo petak i subotu, 12. i 13.1. ili do prodaje dostupnih količina. Iskoristite ovu prigodnu akciju na više od 50 graševina iz naše ponude te uživajte u kapljicama ovih vrhunskih vina. 

Više detalja i informacija o samom događaju možete pronaći na njihovom službenom mrežnom sjedištu. Posjetite najveći vinski događaj na istoku Hrvatske i stvorite nezaboravno iskustvo. Vidimo se i uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

  Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

 2. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

  Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

 3. Halloween, Hellowine 4.0

  Halloween, Hellowine 4.0

 4. WineOS 5 u siječnju 2019.

  WineOS 5 u siječnju 2019.