Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Akcija vinarije Kutjevo i Vinite u prosincu uz -20%

Akcija vinarije Kutjevo i Vinite u prosincu uz -20%

Akcija vinarije Kutjevo i Vinite u prosincu uz -20%

Akcija vinarije Kutjevo i Vinite u prosincu uz -20%

Prosinac i adventsko vrijeme tradicionalno slove kao vrijeme darivanja. Godina koja je gotovo iza nas vjerojatno jest netradicionalna, ali to ne znači da se ne trebamo držati dobrih tradicionalnih pristupa. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita daruju 20% popusta na 5 odabranih etiketa.

Što smo odabrali?

Iz respektabilne lepeze etiketa vinarije Kutjevo za Vas smo odabrali 5 vrlo zanimljivih vina:

Na početku, tu su 3 vina iz linije Maximo. Maximo Brut fini je pjenušac načinjen šampanjskom metodom isključivo od graševine, a slovi kao prvi takav u Hrvatskoj. Zlatni Maximo Oro sljubljuje svježninu graševine i punoću tijela chardonnaya u finu bijelu kupažu. Maximo Nero kupaža je bordoškog tipa u kojoj su sljubljene 3 sorte: cabernet sauvignon, merlot i syrah, a donosi sočnost bordeauxa na kutjevački način.

Rose Premium jedan je od novijih vinskih uradaka vinarije. Kao delikatno ružičasto vino zahvalan je za sljubljivanje s hranom, ali i kao samostalno osvježenje čemu zahvaljuje svoju popularnost. I za kraj (ili početak) - vino iz linije De Gotho. Pinot Crni De Gotho fino je izbrušeni pinot, sortne voćnosti i daškom cvjetnih nota. Dok mi još debatiramo o svom favoritu, Vi probajte izabrati svoga.

Do kada traje prigodni popust?

Na izdvojenih 5 etiketa Kutjevo i Vinita nude popust od 20% tijekom mjeseca prosinca. To znači da imate dovoljno vremena za odabir, ali nemojte čekati zadnji tren zbog dostupnih količina.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 2. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 3. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

 4. Pjenušavo ljetno osvježenje

  Pjenušavo ljetno osvježenje