Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Akcijske cijene vinarija Feravino i Enosophia uz popust od 20%

Akcijske cijene vinarija Feravino i Enosophia uz popust od 20%

Iako je do svima dobro poznatog crnog petka, petka u kojem cijene brzo padaju, preostalo još dovoljno vremena, vinoteka Vinita i vinarije Feravino i Enosophia odlučile su ugodno iznenaditi i preduhitriti s odličnim popustom koji se ne propušta. 

Na 8 etiketa vinarije Feravino te 5 vina vinarije Enosophia nudimo popust od 20% u određenom razdoblju, dakle od srijede, 09.11.2022. do nedjelje, 13.11.2022. To znači da imate dovoljno vremena za odabir Vaših najdražih etiketa.

Ukoliko ste ljubitelj zanimljive crvene kupaže modernog vinskog izričaja, onda je upravo  Feravino Cuvée Miraz 2017 pravi odabir za Vas. Ova etiketa je nagrađena brončanim odličjem na prestižnom natjecanju Decanter (DWWA) 2018. te srebrnim odličjem 2019. u Londonu.

Feravino Pinot crni Miraz 2012 je harmonično vino intenzivnih voćnih aroma šumskog crnog i crvenog voća koje također možete potražiti na akciji u određenom periodu.

Feravino Syrah Miraz 2017 je vino ugodne svježine, meko, ugodnih tanina i razmjerno duge trajnosti. Dodatno, nagrađeno je srebrnim odličjem na prestižnom natjecanju Decanter (DWWA) 2021. u Londonu.

Etiketa koja je također nagrađena srebrnim odličjem na prestižnom natjecanju Decanter (DWWA) 2018. u Londonu je i Feravino Graševina Miraz 2018.

Feravino Frankovka Miraz 2017 vino je dugotrajnog i bogatog okusa dobivenog  njegovanjem u bačvama od slavonskog hrasta. Ovo vino je nagrađeno brončanim odličjem na prestižnim natjecanjima Decanter (DWWA) 2018. i 2020. u Londonu. Ukoliko se želite osigurati te izbjeći brigu oko nedostatka sadržaja ove etikete, tu je i Feravino Frankovka Miraz Magnum 2017, veliko vino koje dolazi pakirano u prekrasnoj drvenoj kutiji

Etikete Feravino Frankovka 2016 Ledeno vino jednako kao i Feravino Cabernet Franc Miraz 2018 također možete potražiti po akcijskoj cijeni uz popust od 20%.

Vinarija Feravino

Vinarija Enosophia svoje vrijednosti temelji na principima održivosti i društvene odgovornosti te svoj fokus stavlja na inspiraciju, inovativnost i potpuno novi doživljaj vina

Vina istoimene vinarije koja su u vremenskom razdoblju od 09. do 13.11. na prigodnom popustu su sljedeća: Enosophia Today Rose 2021, ​​Enosophia Today Blanc Brut, Enosophia Nice to see you Brut, Enosophia Matarouge 2020 i Enosophia Trs No. 5 2021

Naručite svoje vino na vrijeme i uživajte u jesenskim danima, ugodnom društvu i izvrsnim vinima. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Flashsale za Vincekovo

  Flashsale za Vincekovo

 2. Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja

  Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja

 3. Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

  Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

 4. 20% popusta na ponudu vina Antunović

  20% popusta na ponudu vina Antunović