Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Akcijske cijene vinarije Kutjevo i vinoteke Vinite

Akcijske cijene vinarije Kutjevo i vinoteke Vinite

Akcijske cijene vinarije Kutjevo i vinoteke Vinite

Akcijske cijene vinarije Kutjevo i vinoteke Vinite

Mjesec travanj u vinoteci Viniti označuje mjesec odličnih popusta na posebno izabrana vina. Ovoga puta na akciji od -20% možete pronaći vrhunske etikete vinarije Kutjevo.

Vinogradarska djelatnost u Kutjevu ima najdužu pisanu tradiciju, a visoko kvalitetni sortiment proizvodnje grožđa omogućava proizvodnju poznatih kutjevačkih vina visoke kvalitete, o čemu svjedoče brojne medalje i priznanja dobivena na sajmovima i izložbama u zemlji i svijetu. Neka od njih možete pronaći na akciji u razdoblju od 22.04. do 23.05. (akcija je dodatno produžena zbog brojnih upita i interesa). O kojim vinima je točno riječ, saznajte u nastavku.

Kutjevo Maximo Brut 2017 prvi je hrvatski pjenušac kreiran u potpunosti od graševine šampanjskom metodom. Ukoliko ste u potrazi za osvježenjem i bogatim okusom te istovremeno uživate u mirisima dozrijele jabuke, ova etiketa je pravi izbor za Vas.

Kutjevo Maximo Oro 2016 bijela je kupaža graševine i chardonnaya u kojoj se ističu sortne vrline obje sastavnice. Vino je zlatnožute boje, mirisnih asocijacija na bijelo voće. Ovo je zaokruženo i skladno vino, fine slasne aromatike za koju su zaslužni viši alkoholi.

Dok je Kutjevo Maximo Nero 2016 s druge strane crvena kupaža sačinjena od 3 sorte: cabernet sauvignona, merlota i syraha. Vino je rubinskicrvene boje s ljubičastim odsjajem, a na nepcu možete osjetiti sortnu voćnost, živahno osvježavajuće kiseline i umjereno trajanje

Kutjevo Rosé Premium 2019 je novi vinski uradak iz Kutjeva koji dolazi u obliku ružičastog delikatnog vina. Ovaj rose nježne ružičaste boje lososa, suptilne aromatike nara i ružinih latica osvojit će Vas na prvo kušanje.

Kao posljednje, ali nikako najmanje važno, Kutjevo Pinot crni De Gotho 2017 harmonično je vino duboke rubinskicrvene boje, u relativno novom ruhu vizualnog identiteta. Mirisne asocijacije uključuju voćne arome poput dozrele maline, kupine i šljive te elegantnu cvjetnu notu mirisnih ljubičica.

Na izdvojenih 5 etiketa vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita nude Vam popust od 20% tijekom određenog razdoblja. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.