Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

Sutra započinje groznica velikih popusta kada imamo priliku obaviti blagdansku kupovinu za naše najbliže, ali počastiti i sebe. Iako je sutra Black Friday, nije sve tako crno - ima nečeg i u bijelom (vinu). Zato smo za Vas priredili odličnu promotivnu ponudu najpopularnijih i naprodavanijih vina vinoteke koju nikako ne smijete propustiti. 

Što nudimo?

Iz ponude vrhunskih crvenih vina izdvajamo sljedeće 3 etikete:

Buhačev Merlot svježi je i vrhunski merlot koji obiluje voćnim aromama jednako kao i Enjingi zweigelt, vino koje predstavlja vino ekološke proizvodnje od danas razmjerno rijetke sorte zweigelt. Dok s druge strane, Testament Dalmatian Dog je vino dobiveno od autohtone sorte babić metodom spontane malolaktičke fermentacije.

S druge strane, iz ponude bijelih vina također izdvajamo 3 etikete najzastupljenije sorte u Lijepoj našoj:

Buhačeva graševina jedna je od najtraženijih etiketa vinoteke naročito zbog lakoće njezinog ispijanja i iznimno svježeg izričaja. Vrlo slična njoj, Buhačeva Graševina Liska dolazi s posebnog položaja odakle nosi i ime te je za nijansu zrelija. Dok Kutjevo Graševinu, kao jednu od najpopularnijh graševina u Hrvatskoj, karakterizira izuzetna pitkost i svježina čini ovo vino.

Koliki je popust i do kada traje akcija?

Na izdvojene etikete nudimo popust od 20% u razdoblju od danas, 25.11.2021. do nedjelje, 28.11.2021. godine.

Sad kada znate sve potrebne informacije, vrijeme je da naručite svoju omiljenu etiketu i upotpunite svoj vikend ugodnim društvom i finim vinskim kapljicama. Uzdravlje! 

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani postovi
  1. Upoznavanje graševine - 1. dio Upoznavanje graševine - 1. dio Graševina je nedvojbeno najznačajnija vinska sorta Hrvatske, sa 24,7% ukupne površine sortimenta predstavlja vodeću hrvatsku sortu ispred malvazije istarske i plavca malog. Graševina je izrazito dominantna kontinentalna sorta koj
  2. Najbolje vino uz slavonski kulen Najbolje vino uz slavonski kulen Sljubljivanje vina i hrane je sve samo ne lagano. Postoje osnovna pravila, no kada krenemo u razne kombinacije pojavljuju se brojni problemi. Karakter jela, odnosno začini i umaci, ono su što bi nas trebalo usmjeriti u traženju točno određenog vina k
  3. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  4. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
Povezano