Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

Blagdanska čarolija s vinotekom Vinitom

Mirisi kolača, kuhanog vina i cimeta šire se gradom, a božićne pjesme odzvanjaju ulicama. Bliži nam se Božić, blagdan radosti i zajedništva, donoseći jedinstvenu čaroliju koja ispunjava domove toplinom.

Blagdanska čarolija osjeća se na svakom koraku, a svijet oko nas poprima posebnu toplinu. Vrijeme je zajedništva, a ujedno i prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka s obitelji i prijateljima. Ukoliko još niste odabrali vino za blagdanski stol, preporučamo Vam tri sjajna pjenušca:

Royal Hill Rose Brut de Pinot Noir elegantan je pjenušac kojeg krasi blijeda ružičasta boja te arome jagoda i malina s notama citrusa u pozadini. Svježina i elegancija okusa stvorit će harmoniju užitka na nepcu.

Kutjevo Chardonnay de Gotho Brut je vino koje nudi profinjeni zreli okus zaokružen sekundarnim kremoznim notama vanilije i badema, s dodatkom briochea. Pjenušac je koji se izvdaja bogatstvom aroma te pravi izbor za posebne trenutke slavlja.

Pjenušac koji svakako treba pronaći mjesto na Vašem blagdanskom stolu je Josipović Time. Pjenušac Time krasi upečatljiva rubinskicrvena boja te arome maline i jagode, a izvrstan je izbor za proslave i nezaboravne trenutke s najbližima.

Božićno je vrijeme i razdoblje darivanja, a razveseliti bližnje i vidjeti da im je naš poklon izmamio osmijeh na lice, pravi je užitak. Razveselite svoje najbliže vinima iz naše ponude, a podsjećamo Vas kako do kraja prosinca vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita daruju 20% popusta na osam premium etiketa vinarije Kutjevo. 

Želimo Vam sretan Božić, ispunjen ljubavlju, nadom i radošću! Provedite ga okruženi najbližima, uživajući u ukusnoj hrani i vrhunskim vinima. Neka Vam dom bude ispunjen toplinom smijeha, a srce radošću. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 3. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

 4. Nova vina Maximo linije iz Kutjeva

  Nova vina Maximo linije iz Kutjeva