Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Božićna čestitka od vinoteke Vinite

Božićna čestitka od vinoteke Vinite

Božićna čestitka od vinoteke Vinite

Božićna čestitka od vinoteke Vinite

Kraj godine je na izmaku, pokloni su skoro, ako već i nisu, spremni za svoje posebno mjesto ispod drvca, a istovremeno se osjeti ugodan miris božićnih kolačića. 

Božić je vrijeme sreće, topline, ljubavi i darivanja. U božićnom duhu dijeljenja, mi smo ovoga puta poželjeli s Vama podijeliti kojih su to naših 5 najčitanijih blogova u povijesti Vinitnih blogova o vinskome svijetu. 

Krenuvši od zadnjeg, petog mjesta možemo reći kako ga je zasluženo stekao blogpost o izvještaju najuglednijeg vinskog natjecanja - Decanter World Wide Awards.Odmah ga sustiže, na četvrtom mjestu, blog o sorti traminac, a zatim svima koristan blog o razlici između crnog i crvenog vina. Na drugom mjestu našao se edukativan blog na temu što znači cuvée? Do sada najčitaniji blogpost zasigurno je bio i svima najslađi za pročitati, a riječ je o blogu koji otkriva kako se razlikuju vina po količini šećera

Nadamo se da Vas je ovaj retrospektivan trenutak posjetio na neke od naših blogova ili pak otkrio novo, nešto kraće štivo za čitanje.

Vama, našim cijenjenim i dragim kupcima, ovim putem želimo sretan Božić. Želimo Vam da ovaj Božić osjetite pravu blagdansku čaroliju okruženi najdražim uz vrhunske etikete vaše vinoteke Vinite. Uzdravlje!

 

Povezani članci
 1. WineOS 4 - osječki festival kulture stola

  WineOS 4 - osječki festival kulture stola

 2. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 3. Halloween, Hellowine 4.0

  Halloween, Hellowine 4.0

 4. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

  3 razloga zašto kupovati vino putem interneta