Častimo za Martinje - besplatna dostava!

Častimo za Martinje - besplatna dostava!

Blagdan svetog Martina odnosno Martinje se tradicionalno slavi 11. studenog, a e-vinoteka Vinita časti svoje korisnike s prigodnim poklonom - besplatnom dostavom vina na željenu adresu.

Blagdan Martinja simbolički obilježava fazu u procesu vinifikacije u kojoj nastaje mlado vino iz mošta, a koja se prigodno naziva i krštenjem vina te je iznimno značajna za sve naknadne faze oblikovanja vina u podrumu.

Ovaj tradicionalni blagadan svetog Martina vinarski se obilježava proslavom, a za svoje prvo Martinje e-vinoteka Vinita časti besplatnom dostavom vina i to bez minimalnog iznosa narudžbe.


Kako ostvariti besplatnu dostavu?

  • odaberite vina koja želite kušati, 
  • stavite ih u košaricu, 
  • upišite promotivni kod: Martinje2018 (odabir besplatne dostave bit će moguć u procesu finalizacije narudžbe)
  • zaključite kupnju i - 
  • vrlo brzo na željenu adresu stižu odabrana vina u kojima možete uživati.

Promotivni kod (Martinje2018) traje od subote, 10.11.2018. do petka, 16.11.2018.. i zato požurite s odabirom i uživajte u izvrsnim vinima. Uzdravlje!

Napomena: Promotivni kod može se iskoristiti isključivo u zadanom terminu koristeći funkcionalnosti košarice  i ne može se kombinirati s drugim promotivnim akcijama. U slučaju nejasnoća molimo da nas izravno kontaktirate.

Povezani postovi
  1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite Novo izdanje e-vinoteke Vinite Vinoteka Vinita ponosno predstavlja svoje potpuno novo digitalno izdanje. Fokus ponude i dalje je usmjeren na odabrane vinske etikete istočne kontinentalne Hrvatske, ali nova e-vinoteka na novoj platformi nudi potpuno novo korisničko iskustvo, nove f
  2. Najava degustacije Magnus Magnum Najava degustacije Magnus Magnum U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvara jesensku sezonu degustacija u velikom formatu - degustiraju se vina iz magnum boca.
  3. Halloween, Hellowine 4.0 Halloween, Hellowine 4.0 Četvrtu godinu za redom Vinita priređuje vrhunsku vinsku uživanciju u najstrašnijoj noći u godini! Oni koji su već iskusili naš #hellowine u jezovitom podrumu znaju da odabrana vina dižu iz mrtvih, a oni koji će nam se pridružiti po prvi put neka se
  4. 2 degustacije: Kalazić i Palihnić & pršut 2 degustacije: Kalazić i Palihnić & pršut Najavljujemo 2 zanimljive degustacije u vinoteci: degustaciju vina vinarije Kalazić te sljubljivanje vina Palihnić s pršutom od slavonske crne svinje.