Crni petak? Mi smo ipak skloniji bijelom (vinu)

Crni petak? Mi smo ipak skloniji bijelom (vinu)

U općem kaosu recentnog komuniciranja crnih petaka, crnih vikenada, crnih tjedana ili mjeseci, a pod dojmom poprilično atipične godine, neki bi mogli zaključiti i da ova numerički simpatična 2020. ima sličan crni prizvuk. Usprkos tome, vinoteka Vinita želi dati svoj mali doprinos ovoj inicijativi favorizirajući bijeli sortiment uz jednostavnu komunikaciju.

Što nudimo?

Iz ponude bijelih vina izdvojili smo 3 etikete udomaćene vinarije Ivan Buhač i to:

Buhačeva graševina jedan je od best-sellera i najpopularnijih vina vinoteke posebno zbog lakoće ispijanja i iznimno svježeg izričaja graševine. S druge strane imamo dva povratnika u ponudu što će posebno razveseliti ljubitelje slađih vinskih kapljica: i Rajnski rizling i Traminac dolaze u poluslatkoj izvedbi. Rizling je vrlo nježan s nižim udjelom alkohola, a traminac je nešto zreliji i sočniji.

Koliki je popust i do kada traje?

Na izdvojene etikete nudimo popust od 20% za aktualni vikend, dakle od petka, 27.11.2020. do nedjelje, 29.11.2020. To znači da imate dovoljno vremena na odabir, ali nemojte čekati zadnji tren zbog ograničenih količina.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

 

Povezani postovi
  1. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  2. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  3. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
  4. Ružičasto Valentinovo s -15% Ružičasto Valentinovo s -15% Nadolazeći blagdan sv. Valentina tradicionalno vežemo uz simbole ljubavi i afekcije te je izvrstan trenutak za zajedničko uživanje u vinu. Ovo Valentinovo želimo obilježiti s 2 vruća noviteta rosé vina uz jednako vruće prigodne cijene. 
Povezano