Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10%

Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10%

Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10%

Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10%

Vinova loza u općini Erdut neprekidno se uzgaja preko 300 godina, a Royal Hill Estate nastavlja tu bogatu tradiciju kombinirajući je s najsuvremenijom tehnologijom i globalno priznatim enološkim metodama. Svaka etiketa njihovog vina predstavlja simbol predanosti i strasti koje ulažu u svaku kapljicu, a za Vas smo pripremili popust na njihove etikete koji se ne propušta. 

Royal Hill novija je hrvatska vinarija i jedan od najambicioznijih vinarskih projekata započetih u Hrvatskoj. Brend Royal Hill Estate nastao je 2020. godine, a trenutno uzgajaju vinovu lozu na 45 ha prvoklasnih položaja koji se nalaze u Hrvatskom Podunavlju, uz samu rijeku Dunav i državnu granicu. Tradicija oslonjena na najmoderniju tehnologiju i svjetski priznate enološke metode osigurali su najvišu razinu kvalitete njihovih vina. 

Vrhunska vina vinarije Royal Hill možete pronaći u našoj ponudi, a kako bismo Vas dodatno obradovali za Vas smo pripremili posebni popust od 10% na Royal Hill vina koji ne smijete propustiti. Popust traje u razdoblju od ponedjeljka 23.10. do nedjelje 29.10., a za narudžbe iznad 70 eura dostava je besplatna

Kako biste zaronili u svijet izvanrednih okusa te otkrili čarolije svake boce, plemenita vina s Kraljevskog brda možete degustirati sljedećeg četvrtka, 26. listopada 2023. u Viniti s  početkom u 19.30 sati.

Vina koja će se kušati:

Cijena degustacije je 30 € u što je uključen bon za kupovinu vina u iznosu 10 €. Prilikom kupnje Royal Hill vina, Vaš će se račun umanjiti za 10 €.

Moderator događaja je Boris Ocić, sommelier i predsjednik udruge Dekanter, a događaju će prisustvovati i predstavnik vinarije. Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto rezervirajte putem e-maila: info@vinoteka-vinita.hr, pozivom na broj: 031283434 ili 0981747108. Više informacija o događaju možete saznati putem Facebook EventaVidimo se!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 3. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

  Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum