Degustacija vina vinarije Josić

Degustacija vina vinarije Josić

Znamo koliko volite degustacije u našem vinskom podrumu, stoga smo vam odlučili pripremiti još jednu.

četvrtak, 28.11., u goste nam dolazi vinarija Josić. Kvalitetna vina Josić nastaju od autentičnih sorti koje sazrijevaju u drevnim vinogradima na Banovoj kosi. Degustaciju će voditi enolog vinarije Igor Deak, a imat ćete priliku probati brojna vina iz njihovog asortimana.
 

Cijena vođene degustacije iznosi 100 kn, što ujedno čini i kupon za popust prilikom kupovine vina iz vinoteke.

Za sudjelovanje na degustacijii, rezervacija je obavezna, a svoje mjesto možete rezervirati putem: 

  • e-maila - info@vinoteka-vinita.hr 
  • telefonom - 031/283-434
  • porukom u inbox na našoj Facebook stranici


Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s rezervacijom!

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti U subotu, 12. svibnja od 18 sati u prostoru Kazamata u osječkoj Tvrđi održava se Večer vina i umjetnost na čemu ponovno participira Vinoteka Vinita s prigodnim štandom i biranim vinima.
  3. Najava degustacije Magnus Magnum Najava degustacije Magnus Magnum U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvara jesensku sezonu degustacija u velikom formatu - degustiraju se vina iz magnum boca.
  4. Magnus Magnum: kušanje 11 magnuma Magnus Magnum: kušanje 11 magnuma U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvorila je jesensku sezonu radionica u velikom stilu: kušali smo vina iz magnum boca.
Povezano