Degustacija vina vinarije Krauthaker - ODGOĐENO

Degustacija vina vinarije Krauthaker - ODGOĐENO

Zbog trenutačne situacije u svijetu, ali i kod nas, odlučili smo odgoditi degustaciju vina vinarije Krauthaker koja se trebala održati u ovaj četvrtak, 19. ožujka. Naravno, sve kako bi zaštitili Vas i Vaše bližnje!

Umjesto odlaska u Vinitu, svoju iduću pošiljku vina i dalje možete naručiti putem naše web trgovine, a što i preporučujemo kako bi se što manje izlagali riziku. Poslovnica je također još uvijek otvorena pa ako nas se i odlučite posjetiti, znajte da smo poduzeli sve dodatne mjere koje predlažu nadležne institucije.

O novom terminu degustacije vinarije Krauthaker ćemo Vas obavijestiti prvom prilikom, a do tada pazite na sebe i ostanite doma uz čašu vina!

Povezani postovi
  1. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti U subotu, 12. svibnja od 18 sati u prostoru Kazamata u osječkoj Tvrđi održava se Večer vina i umjetnost na čemu ponovno participira Vinoteka Vinita s prigodnim štandom i biranim vinima.
  2. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
  3. Najava degustacije Magnus Magnum Najava degustacije Magnus Magnum U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvara jesensku sezonu degustacija u velikom formatu - degustiraju se vina iz magnum boca.
  4. Magnus Magnum: kušanje 11 magnuma Magnus Magnum: kušanje 11 magnuma U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvorila je jesensku sezonu radionica u velikom stilu: kušali smo vina iz magnum boca.