Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Degustacija vina vinarije Kutjevo

Degustacija vina vinarije Kutjevo

U četvrtak, 30.5., u goste nam dolazi već poznato ime u vinskim krugovima – vinarija Kutjevo. Proizvodnja vina u Kutjevu ima gotovo 800 godina dugu pisanu povijest. Godine 1232. u Kutjevu je sagrađen jedan od najstarijih podruma u jugoistočnoj Europi. Kroz stoljeća predanog rada razvila se strast i znanje koje su omogućile proizvodnju poznatih vina. 

Kutjevo je danas simbol hrvatske vinske kulture. Kutjevo čine i njegovi ljudi, vrijedni i vješti radnici, tehnolozi i enolozi – svi oni imaju isti cilj, činiti život ugodnim i lijepim uz čašu vina koja otvara dušu i srce čovjeka te stvara trenutke kojih se rado sjećamo cijeli naš život. Vlasnici podruma mijenjali su se kroz stoljeća, ali vinska proizvodnja i tradicija kutjevačkog kraja su se sačuvali. 

Kušat ćemo:

Cijena vođene degustacije iznosi 100 kn, što ujedno čini i kupon za popust u iznosu od 50 kn prilikom kupovine vina iz vinoteke.

Svoje mjesto možete rezervirati putem: 

 • e-maila - info@vinoteka-vinita.hr 
 • telefonom - 031/283-434
 • porukom u inbox na našoj Facebook stranici


Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s rezervacijom! 

Povezani članci
 1. Upoznavanje graševine - 1. dio

  Upoznavanje graševine - 1. dio

 2. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 3. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 4. Pjenušavo ljetno osvježenje

  Pjenušavo ljetno osvježenje