Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom

Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom

U blagdanskoj užurbanosti i strci često zaboravimo odvojiti malo vremena kako bismo usporili na trenutak i osvrnuli se na prethodne mjesece u godini koja polako dolazi svome kraju. Zaboravimo se osvrnuti na razne događaje, poslovna dostignuća te uspomene koje smo kreirali s našim najbližima.

Odlučili smo ovaj blog posvetiti kratkom pregledu prošle godine te Vam otkriti 3 najčitanija bloga, ali se ujedno i osvrnuti na 3 najprodavanije etikete u 2021. godini.

Kako šećer dolazi na kraju, tako treće mjesto najčitanijeg bloga pripada upravo blogu koji otkriva kako se vina razlikuju po količini šećera. Ukoliko još niste spoznali razliku, svakako toplo preporučujemo da odgovor potražite u istom. Blog koji je posvećen sorti traminac ponosno stoji na drugom mjestu najčitanijeg prošlogodišnjeg bloga Vinite. Ako želite naučiti nešto više o spomenutoj sorti, ovo je izvrsna prilika koja se ne prepušta. Napokon je došlo na red otkriti Vam najčitaniji blog vinoteke, riječ je o blogu koji detektira razliku između crnog i crvenog vina.

Sad kada smo Vam otkrili najprepoznatljivije blogove, vrijeme je da otkrijemo i najprodavanije etikete 2021. Vino koje vrlo često nailazi na odobravanje kod nježnijeg spola i poklonika slađih roséa, Buhač Rosé 2021, lagana Buhač Graševina 2020 te još jedno ružičasto vino s epitetom damskog vina, Josić Pannonium Dea Rose 2020 najprodavanije su etikete vinoteke Vinite u tekućoj godini. 

Inkluzivni prema vama, našim cijenjenim kupcima, ovim putem vam želimo zaželjeti sretan Božić. Neka bude ispunjen mirom, srećom, toplinom i ljubavlju. Osjetite blagdansku čaroliju u krugu obitelji i prijatelja uz etikete vaše Vinite. Uzdravlje!Povezani postovi
  1. Vino kao poklon Vino kao poklon Mnogi se ljudi u vrijeme darivanja jednostavno ne mogu odlučiti što kupiti za poklon te blagdansku kupovinu odgađaju sve dok za nju ne bude prekasno. Svi se moramo složiti kako je uistinu teško odabrati poklon koji će biti onaj pravi, ali smo kroz go
  2. Novogodišnja čarolija s vinotekom Vinitom Novogodišnja čarolija s vinotekom Vinitom Opraštajući se sa starom, nepredvidljivom godinom želimo vam izraziti zahvalnost kao našim cijenjenim kupcima i zaželjeti vam ugodne blagdane ispunjene veseljem, mirom i zajedništvom te nazdraviti za bolju, radosniju i zdraviju Novu 2021., neka bude
  3. Flashsale za Vincekovo Flashsale za Vincekovo U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.
  4. Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu U Mađarskoj, točnije u Pečuhu, na dan 20. rujna 2021. godine održalo se prvo internacionalno ocjenjivanje vinske sorte - graševine pod krovnim nazivom Olaszrizling Grand Tasting 2021. 
Povezano