Doživite novogodišnju čaroliju s vinotekom Vinitom

Doživite novogodišnju čaroliju s vinotekom Vinitom Još jedna godina polako se bliži svome kraju, a mi smo ovdje kako bismo Vam zaželjeli sve najbolje u novoj godini.

Našim cijenjenim i dragim kupcima želimo sretnu i uspješnu 2023. godinu. Želimo Vam da novogodišnje blagdane provedete u krugu svojih najbližih, u miru, veselju i dobrom zdravlju.

Podijelite najradosnije trenutke s obitelji, prijateljima i osobama koje volite te ne zaboravite nazdraviti za nadolazeće uspomene s vašim najdražim vinskim kapljicama koje možete pronaći u našoj ponudi.

Ako još uvijek niste sigurni koji biste novogodišnji poklon darovali svojim najbližima, a koji su ujedno ljubitelji slatkog rosea, skloni smo predložiti naše poznate stalne bestsellere, ovoga puta u izvedbni novih berbi. Riječ je o Josić Pannonium Dea Rose 2022 i Buhač Rose 2022. Uzdravlje!

Povezani postovi
  1. Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu U Mađarskoj, točnije u Pečuhu, na dan 20. rujna 2021. godine održalo se prvo internacionalno ocjenjivanje vinske sorte - graševine pod krovnim nazivom Olaszrizling Grand Tasting 2021. 
  2. Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom U blagdanskoj užurbanosti i strci često zaboravimo odvojiti malo vremena kako bismo usporili na trenutak i osvrnuli se na prethodne mjesece u godini koja polako dolazi svome kraju. Zaboravimo se osvrnuti na razne događaje, poslovna dostignuća te uspo
  3. Novogodišnja čestitka Novogodišnja čestitka Iza sebe ostavljamo 2021. godinu koju ćemo pamtiti kao izazovnu, ali jednako tako uspješnu godinu.
  4. Sretan blagdan Uskrsa želi Vam Vinoteka Vinita! Sretan blagdan Uskrsa želi Vam Vinoteka Vinita!
Povezano