Ekskluzivne etikete kutjevačke linije Koria i nova berba Vinitinog bestsellera

Ekskluzivne etikete kutjevačke linije Koria i nova berba Vinitinog bestsellera

Vinarija Kutjevo s velikim je ponosom predstavila svoja dva nova blaga. Naime, riječ je o ekskluzivnim etiketama koje pripadaju boutique liniji imena Koria koja je svoje ime dobila po položaju, odnosno po istoimenom vinogradu, dok su vina odležavala u tišini starih podruma.

Prva etiketa dostupna je u limitiranih 1500 boca, a radi se o Kutjevo Koria Graševini 2017 koja je nešto drugačiji uradak od graševina na koje smo naviknuli. Riječ je o maceriranom bijelom vinu vrlo kompleksne aromatike i slojevitog karaktera. Isprva dominiraju note zrelog voća, jabuke i kruške nakon čega se otvaraju herbalni mirisi uz nijanse začina. Ovo je toplo i mekano vino koje pokazuje zanimljiv smjer mogućnosti sorte kao i njezinu svestranost, stoga će biti vrlo zanimljivo promatrati kako se razvija kroz vrijeme.

Druga etiketa iste limitirane serije je Kutjevo Koria Cuvée 2017. Ova etiketa sljubljuje dvije gotovo "oprečne" vinske sorte, robusni cabernet sauvignon i delikatni pinot crni. Maceracija i fermentacija trajala je 3 tjedna nakon čega je vino njegovano u velikim bačvama. U vino dominiraju arome crnog bobičastog voća uz suptilne nijanse čokolade i dodir zemljanih tonova.

Ove dvije posebne etikete ekskluzivno su dostupne na svega nekoliko prodajnih mjesta u Hrvatskoj uključujući i našu vinoteku Vinitu. 

Također, imamo sjajne vijesti za sve ljubitelje Buhačevog roséa. Ova etiketa, kao jedno je od najpopularnijih vina vinoteke, vrlo često bude žrtva svoje popularnosti te se obično nakon rasprodane stare iščekuje nova berba. Stoga posjećamo kako u našoj ponudi možete pronaći etikete nove berbe Buhač Rosé 2021.  

Bilo da ste strastveni ljubitelj limitiranih etiketa ili ste pak poklonik slađim roséima, nadamo se da ćete iz naše ponude izabrati nešto za sebe. Uzdravlje! 

Povezani postovi
  1. Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu Hrvatska graševina najbolje ocijenjena na internacionalnom ocjenjivanju u Pečuhu U Mađarskoj, točnije u Pečuhu, na dan 20. rujna 2021. godine održalo se prvo internacionalno ocjenjivanje vinske sorte - graševine pod krovnim nazivom Olaszrizling Grand Tasting 2021. 
  2. 20% popusta na ponudu vina Antunović 20% popusta na ponudu vina Antunović Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja
  3. Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15% Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15% Bliži se najljepše vrijeme u godini - vrijeme mira, sreće i sloge. Ukoliko još uvijek niste pronašli pravi božićni poklon za svoje najbliže, onda je ovo odlična prilika koju ne želite propustiti.
  4. Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom U blagdanskoj užurbanosti i strci često zaboravimo odvojiti malo vremena kako bismo usporili na trenutak i osvrnuli se na prethodne mjesece u godini koja polako dolazi svome kraju. Zaboravimo se osvrnuti na razne događaje, poslovna dostignuća te uspo
Povezano