E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

Kako bismo ovo teško razdoblje svi zajedno što prije prebrodili, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske koja je izdala službenu odluku za zatvaranje svih uslužnih djelatnosti, fizička Vinoteka Vinita svoja vrata zatvara na idućih 30 dana.

Iako smo zatvorili vrata fizičke poslovnice, dobra je vijest kako smo na vrijeme osigurali dovoljno butelja koje ćemo moći dostavljati na Vaše kućne adrese što znači da ćete i dalje moći uživati u Vašim omiljenim etiketama. U prijevodu, poslovanje e-vinoteke će se odvijati nesmetano, ali uz malu promjenu što svoju narudžbu nećete moći preuzeti osobno na adresi fizičke poslovnice u rednovom radnom vremenu nego samo uz prethodnu najavu i dogovor.

Kada se situacija stabilizira i Vlada RH nam ponovno dozvoli rad, nastavit ćemo s našim druženjima, a do tada ostanite doma uz pokoju čašu vina i pokažite da brinete za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih te sugrađana.

Do nekog od idućih druženja, proučite našu online ponudu vina i naručite svoje favorite, a naša će biti briga da uz dostavljačkog patnera dostavimo vino na Vašu željenu adresu.

Povezani postovi
  1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite Novo izdanje e-vinoteke Vinite Vinoteka Vinita ponosno predstavlja svoje potpuno novo digitalno izdanje. Fokus ponude i dalje je usmjeren na odabrane vinske etikete istočne kontinentalne Hrvatske, ali nova e-vinoteka na novoj platformi nudi potpuno novo korisničko iskustvo, nove f
  2. Halloween, Hellowine 4.0 Halloween, Hellowine 4.0 Četvrtu godinu za redom Vinita priređuje vrhunsku vinsku uživanciju u najstrašnijoj noći u godini! Oni koji su već iskusili naš #hellowine u jezovitom podrumu znaju da odabrana vina dižu iz mrtvih, a oni koji će nam se pridružiti po prvi put neka se
  3. Častimo za Martinje - besplatna dostava! Častimo za Martinje - besplatna dostava! Blagdan svetog Martina odnosno Martinje se tradicionalno slavi 11. studenog, a e-vinoteka Vinita časti svoje korisnike s prigodnim poklonom - besplatnom dostavom vina na željenu adresu.
  4. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta Internetska trgovina je svakim danom sve rasprostranjenija. Većina ljudi kupuje raznolike stvari preko interneta – bila to odjeća, elektronika, kozmetički proizvodi ili čak hrana i piće. Sve te proizvode možemo kupiti i u najbližim prodavaonicama, za