Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

Kako bismo ovo teško razdoblje svi zajedno što prije prebrodili, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske koja je izdala službenu odluku za zatvaranje svih uslužnih djelatnosti, fizička Vinoteka Vinita svoja vrata zatvara na idućih 30 dana.

Iako smo zatvorili vrata fizičke poslovnice, dobra je vijest kako smo na vrijeme osigurali dovoljno butelja koje ćemo moći dostavljati na Vaše kućne adrese što znači da ćete i dalje moći uživati u Vašim omiljenim etiketama. U prijevodu, poslovanje e-vinoteke će se odvijati nesmetano, ali uz malu promjenu što svoju narudžbu nećete moći preuzeti osobno na adresi fizičke poslovnice u rednovom radnom vremenu nego samo uz prethodnu najavu i dogovor.

Kada se situacija stabilizira i Vlada RH nam ponovno dozvoli rad, nastavit ćemo s našim druženjima, a do tada ostanite doma uz pokoju čašu vina i pokažite da brinete za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih te sugrađana.

Do nekog od idućih druženja, proučite našu online ponudu vina i naručite svoje favorite, a naša će biti briga da uz dostavljačkog patnera dostavimo vino na Vašu željenu adresu.

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Halloween, Hellowine 4.0

  Halloween, Hellowine 4.0

 3. Častimo za Martinje - besplatna dostava!

  Častimo za Martinje - besplatna dostava!

 4. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

  3 razloga zašto kupovati vino putem interneta