Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6

Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6

Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6

Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6

Festival vina, delicija i ugodnog življenja - WineOS održat će se po šesti puta 10. i 11. siječnja 2020. (petak i subota). Zbog velikog interesa izlagača i posjetitelja, a sa željom dodatnog povećanja atraktivnosti ove godine festival se smjestio u prostorije Sportske dvorane Gradski Vrt koja se nalazi na adresi Kneza Trpimira 23.

Na 1.900 četvornih metara će se okupiti veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske i susjednih zemalja te pružiti priliku svim posjetiteljima da se upuste u otkrivanje novih eno-gastro doživljaja. Značajno povećanje prostora donosi i puno bogatiji program oba dana festivala te, logično, i značajno veći broj izlagačkih mjesta. Posjetitelje će dočekati 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi značajno veći komfor nego do sada.

Jedan od značajnih noviteta je velika pozornica na kojoj će se tijekom oba festivalska dana održavati prezentacije i promocije. Show cooking program će zasigurno zainteresirati brojne posjetitelje koji će na spomenutoj pozornici imati prigodu uživo gledati kako hranu priprema kuhar s Michelinovom zvjezdicom. Taj dio programa bit će detaljnije otkriven uoči početka festivala. Dodajmo kako će se na WineOS-u, osim vinara, predstaviti i proizvođači delicija, rakija i craft piva.

Ulaznice za festival nalaze se u prodaji po cijeni od 80 kuna te ih zainteresirani mogu nabaviti u Vinoteci Vinita u Strossmayerovoj 21 u Osijeku. Na istom se mjestu prodaju i ulaznice za radionice čiji je raspored biti dostupan na službenoj stranici WineOS-a. Festival će oba dana biti otvoren za posjetitelje od 15 do 21 sat, a više informacija možete pronaći na Facebooku i već spomenutoj internetskoj stranici WineOS-a.

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

  Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

 3. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

  Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum