Flashsale za Vincekovo

Flashsale za Vincekovo

U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.

Blagdan svetog Vinka tradicionalno se slavi 22. siječnja i obično označava početak radova u vinogradu, ali i priliku za vinom okupano druženje kod vinara kao domaćina. Ovaj blagdan njeguje se i slavi u gotovo svim vinarijama našeg područja, posebno u kontinentalnoj Hrvatskoj. Ipak, 2021. godina će po tom pitanju izgledno biti iznimna, iz već nam dobro znanih epidemioloških razloga.

Vinoteka Vinita će Vincekovo proslaviti za vikend od 22.01. do 24.01.2021. uz 2 popularna vina vinarije Buhač na posebnom flashsale popustu od 15%:

Buhačev merlot jedno je od vina koje je zaintrigiralo hrvatsku vinsku javnost za crveni sortiment s istoka zemlje prije 7-8 godina, a odličja su samo potvrdila tu poziciju. O popularnosti Buhačevoj ružičastog vina dovoljno je reći da ga obično nema dovoljno pa se nova berba iščekuje s velikim zanimanjem.

Iskoristite popust i osigurajte svoje zalihe ovih izvrsnih vina na vrijeme, a svima koje slave imendan dodatno želimo svako dobro i - uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani postovi
  1. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
  2. Ružičasto Valentinovo s -15% Ružičasto Valentinovo s -15% Nadolazeći blagdan sv. Valentina tradicionalno vežemo uz simbole ljubavi i afekcije te je izvrstan trenutak za zajedničko uživanje u vinu. Ovo Valentinovo želimo obilježiti s 2 vruća noviteta rosé vina uz jednako vruće prigodne cijene. 
  3. Degustacija vina Buhač Degustacija vina Buhač Vina Buhač ne treba puno predstavljati. Rose ove vinarije osvojio je Osječane, a za merlot mnogi kažu da je najbolji u Hrvatsko ili barem kako ima daleko najbolji omjer cijene i kvalitete.
  4. Vrhunska sniženja vrhunskih vina Vrhunska sniženja vrhunskih vina Ljetni sezonski popusti i povezano ushićenje stigli su i u Vinitu: više od 20 izvrsnih vinskih etiketa imaju posebne cijene i popuste od 12 do 25%. Pronađite svoje favorite i iskoristite pogodnosti.
Povezano