Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Flashsale za Vincekovo

Flashsale za Vincekovo

U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.

Blagdan svetog Vinka tradicionalno se slavi 22. siječnja i obično označava početak radova u vinogradu, ali i priliku za vinom okupano druženje kod vinara kao domaćina. Ovaj blagdan njeguje se i slavi u gotovo svim vinarijama našeg područja, posebno u kontinentalnoj Hrvatskoj. Ipak, 2021. godina će po tom pitanju izgledno biti iznimna, iz već nam dobro znanih epidemioloških razloga.

Vinoteka Vinita će Vincekovo proslaviti za vikend od 22.01. do 24.01.2021. uz 2 popularna vina vinarije Buhač na posebnom flashsale popustu od 15%:

Buhačev merlot jedno je od vina koje je zaintrigiralo hrvatsku vinsku javnost za crveni sortiment s istoka zemlje prije 7-8 godina, a odličja su samo potvrdila tu poziciju. O popularnosti Buhačevoj ružičastog vina dovoljno je reći da ga obično nema dovoljno pa se nova berba iščekuje s velikim zanimanjem.

Iskoristite popust i osigurajte svoje zalihe ovih izvrsnih vina na vrijeme, a svima koje slave imendan dodatno želimo svako dobro i - uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

 2. Ružičasto Valentinovo s -15%

  Ružičasto Valentinovo s -15%

 3. Degustacija vina Buhač

  Degustacija vina Buhač

 4. Vrhunska sniženja vrhunskih vina

  Vrhunska sniženja vrhunskih vina