Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Halloween, Hellowine 5.0 & Put oko svijeta vinima uz Enozoik!

Halloween, Hellowine 5.0 & Put oko svijeta vinima uz Enozoik!

Halloween, Hellowine 5.0 & Put oko svijeta vinima uz Enozoik!

Halloween, Hellowine 5.0 & Put oko svijeta vinima uz Enozoik!

Najavljujemo 2 vrlo zanimljiva događaja u prostorima vinoteke: tradicionalni Hallowine party te degustaciju - put oko svijeta vinima uz Enozoik

Halloween, Hellowine 5.0

Stiže nam najstrašnija noć u godini, a Vi ne znate gdje ju proslaviti? Vaše omiljeno vinsko odredište i ove godine organizira peti po redu #HelloWine2019 party u renoviranom vinskom podrumu.

Rezervirajte 31.10. jer Vas očekuje strašno dobra atmosfera, spooky glazba i more dobrog vina. Zabavnih igara i posebnih ponuda neće nedostajati, a tu je i nagrada za najbolju masku - butelja vina. Okupite ekipu i nazdravite s nama najstrašnijoj noći u godini, garantiramo da čaše neće biti prazne. Za više detalja pogledajte Facebook događaj.

Degustacija: Put oko svijeta vinima uz Enozoik!

Put oko svijeta vinima uz Enozoik

Svega nekoliko dana kasnije, točnije, u subotu, 2.11., u goste nam dolazi Vjekoslav Stojišić iz tvrtke Enozoik koja se bavi uvozom vina od kojih mnoga uživaju kultni status. Vjekoslav će, osim dobre volje, sa sobom donijeti i svjetske etikete koje ćete imati priliku kušati, uz još poneko iznenađenje. 

Degustiramo:
Prosecco Ca' Alte extra dry, NV
Tinpot Hut Sauvignon Blanc 2018, Marlborough, Novi Zeland
Brkić Žilavka 2016, Middle Neretva, BiH
Familia Castano Hecula Monastrell 2015, Ywcla, Murcia, Španjolska
Altos Las Hormigas Malbec Reserve 2014, Uco Valley, Mendoza, Argentina
Valdespino PX El Candado, Andalucia, Španjolska

Cijena sudjelovanja je 100 kn, što ujedno čini i kupon za popust u iznosu od 50 kn prilikom kupovine vina iz vinoteke. Svoja mjesta možete rezervirati putem inboxa, e-maila info@vinoteka-vinita.hr ili na telefon 031/283-434.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s rezervacijom! Također, za više detalja pogledajte Facebook događaj

Povezani članci
  1. Halloween, Hellowine 4.0

    Halloween, Hellowine 4.0