Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja

Iskoristite popust od 10% na 6 i više vina do kraja svibnja

Prigodni popust u visini 10% na cijelu košaricu pri kupnji 6 i više vina ulazi u svoju finalnu fazu te traje do kraja mjeseca, zaključno s 31.05.2021. Iskoristite ovu cjenovnu pogodnost i osigurajte potrebne zalihe omiljenih vina.

Za kupovinu i posljednično kušanje izvrsnih vina, zapravo nam ne treba nikakav dodatni razlog. Ipak, vjerojatno će većina vinoljubaca reći da na cjenovne pogodnosti gleda afirmativno, odnosno da je ugodno dobiti malo više vina za istu (ili manju) cijenu.

Cjenovna pogodnost u vidu ostvarenih 10% popusta prilikom kupnje 6 i više vina ulazi u svoju završnu fazu te će trajati do 31.05.2021. odnosno do kraja mjeseca svibnja. Ovo je posebno korisna pogodnost za kupnju većih količina vina, bilo da je riječ o većem vinskom druženju ili osiguravanju zaliha vina koja se brzo rasprodaju.

Popust od 10% će se iskazati i biti vidljiv u košarici. Besplatnu dostavu i dalje možete ostvariti narudžbom od 500 kuna.

Na tragu prethodnog, upućujemo Vašu pozornost na nekoliko zanimljivih kategorija:

Podsjećamo: Ovaj se prigodni popust odnosi na sva vina koja već nisu obuhvaćena drugim popustom ili akcijskom cijenom odnosno na vina kao pojedinačne proizvode (vinski setovi ne podliježu ovom popustu već imaju posebnu iskazanu cijenu). 

Iskoristite prigodni popust i naručite omiljena vina, posebno ako su Vaši favoriti naši best-selleri koji počesto budu žrtve svoje popularnosti. Uživajte u vrhunskim vinima i - uzdravlje!

Povezani postovi
  1. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  2. Flashsale za Vincekovo Flashsale za Vincekovo U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.
  3. Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Sutra započinje groznica velikih popusta kada imamo priliku obaviti blagdansku kupovinu za naše najbliže, ali počastiti i sebe. Iako je sutra Black Friday, nije sve tako crno - ima nečeg i u bijelom (vinu). Zato smo za Vas priredili odličnu prom
  4. 20% popusta na ponudu vina Antunović 20% popusta na ponudu vina Antunović Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja