Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

Nikada nije lako opravdati očekivanja, posebno kada postoji nekoliko grupa koje u cijelom projektu trebaju biti zadovoljne. Možda je i najteže zadovoljiti sebe kada organizirate nekakav događaj jer sve vidite i znate, primijetite svaki nedostatak, svaku sitnicu. Ipak, kada se sve zbroji, ovogodišnji WineOS je uspio u potpunosti donijeti zadovoljstvo svima koji su na neki način sudjelovali u središnjoj vinskoj manifestaciji istoka Hrvatske pa i nama kao organizatorima.

Dva dana uživanja u vinima i delicijama, sjajnim radionicama u kojima se stalno tražila stolica i čaša više, puno druženja, veselja i dobrog raspoloženja. Najviše veseli kada nakon svega zovete izlagače i prijatelje koji su posjetili Esseker tražeći konkretnu kritiku, a istu – ne dobijete. Već sam pomislio kako neki iz pristojnosti ne žele reći bilo što loše, ali nakon većeg broja telefonskih i osobnih kontakata shvatio sam da smo, očito, pogodili što svima odgovara.

70-ak izlagača, mahom vinara, ponovno oko 2.000 posjetitelja, 12 radionica (pod dirigentskom palicom vrijednog Željka Garmaza) u kojima je trebalo sudjelovati 240 posjetitelja, a na kraju ih je bilo gotovo 360, sjajna gala večera (skidamo kapu Vinku Ručeviću koji je potrošio iznimno puno vremena i energije za taj dio projekta), velika pomoć udruge Graševina Croatica, Vinskih vitezova, Osječko – baranjske županije, Grada Osijeka, kolega iz Sommelier kluba... Premalo je prostora da istaknemo sve koji su nam pomogli da četvrti po redu WineOS nadmaši prethodna tri.

Nakon svega već sada intenzivno pripremamo sljedeći uz mnoštvo novih ideja i prijedloga. Mini jubilej ponovno će donijeti zanimljive novitete jer ne želimo spavati na lovorikama i ponavljati isto iz godine u godinu. Ono što vam možemo obećati je da ćemo ponovno uložiti puno vremena i truda kako bi i nakon petog WineOS-a ponovno svi bili zadovoljni.


Boris Ocić predsjednik je udruge Dekanter, jednog od suorganizatora festivala WineOS

Povezani članci
 1. WineOS 5 u siječnju 2019.

  WineOS 5 u siječnju 2019.

 2. WineOS 5: Radionice - petak

  WineOS 5: Radionice - petak

 3. WineOS 5: Radionice - subota

  WineOS 5: Radionice - subota

 4. Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6

  Festival vina, delicija i ugodnog življenja u 2020. - WineOS 6