Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju 2.0

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju 2.0

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju 2.0

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju 2.0

Kako ste za zadnju suradnju s Badelom 1862 i njihovom uistinu posebnom linijom vina - Korlat pokazali značajan interes, odlučili smo se još jednom udružiti snage te nagraditi sve Vas vjerne vinoljupce. 

Ovoga su puta stvari vrlo jednostavne - svaku narudžbu u čijoj se košarici pronađe 5 Korlatovih Merlot Supremea iz berbe 2012. godine, Korlat i Vinita Vas nagrađuju 1 dodatnom bocom istoga vina potpuno besplatno.

Ova je iznimno delikatna etiketa okarakterizirana elegantnim notama zrelih crvenih trešanja i aroma maline, a oplemenjena je i ugodnim dimljenim notama. Diskretni aromatski i zreli začini dobiveni su sazrijevanjem u barrique bačvama. Harmonija dobivena kombinacijom zavodljive svježine i nekoliko grama rezidualnog šećera ovom vinu uistinu daje dodatnu dimenziju i savršenu glatku teksturu. U prijevodu, i nakon što popijete cijeli karton ovoga vina - sigurno ćete se vratiti po još. 

Svakako predlažemo da požurite s Vašom narudžbom jer će ova pogodnost trajati do 14. do 31.08. ili do isteka zaliha, a istu nije moguće kombinirati s drugim popustima.

Čak i ako putem ove akcijske pogodnosti ne ostvarujete pogodnosti na narudžbe drugih Korlatovih vina, svakako preporučujemo da pogledate sve etikete ove linije u našoj ponudi s posebnim naglaskom na novitet limitirane serijeKorlat Cuvée Supreme 2013

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Više od 100 medalja na DWWA 2017.

  Više od 100 medalja na DWWA 2017.

 2. Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

  Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

 3. Degustacija vina vinarije Perak

  Degustacija vina vinarije Perak

 4. Degustacija vina Buhač

  Degustacija vina Buhač