Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju

Korlat je posebna linija vina vinarije Benkovac u sklopu Badela 1862. Striktno ograničeni broj etiketa ovog izdvojenog dijela vinarije nazivaju vinima s kamena. Temeljnu liniju čine internacionalne sorte: cabernet sauvignon, merlot i syrah, a brojna odličja koje su ova vina osvojila već u ranim godinama - dokaz su vinske izvrsnosti.

U ovo vrijeme kada se većina nas još uvijek nalazi u svojim domovima, vinarija Korlat je, u suradnji s našom vinotekom, odlučila nagraditi sve svoje vjerne vinoljupce!

Svaku narudžbu s bilo kojih 5 vina iz linije Korlat, Korlat i Vinita nagrađuju s poklonom - buteljom Korlat Merlota iz 2014. Ovo je vino čisto savršenstvo njegovano u hrastovim bačvama. Tamnocrvene je boje, snažne i bogate strukture te ispunjeno aromama zrele crvene trešnje, maline i dodatno usklađeno diskretnim aromama začina. Produljenog je bogatog okusa s izbalansiranim, mekim i zrelim taninima.

Korlatov Merlot u našoj vinoteci možete pronaći jedino iz berbe 2015. godine što bi značilo da ova pogodnost predstavlja savršenu priliku za usporediti te dvije berbe, ali i priliku za domoći se butelje koja se rijetko gdje može kupiti. 

Napomena: Pogodnost traje od 30.04. do 10.05. ili do isteka zaliha (dopuna: obzirom na značajan interes i broj narudžbi, Badel1862 kao naš partner je osigurao ddodatnu količinu vina za poklon te će pogodnost biti produžena).

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Više od 100 medalja na DWWA 2017.

  Više od 100 medalja na DWWA 2017.

 2. Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

  Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

 3. Degustacija vina vinarije Perak

  Degustacija vina vinarije Perak

 4. Degustacija vina Buhač

  Degustacija vina Buhač