Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju

Korlat i vinoteka Vinita nagrađuju

Korlat je posebna linija vina vinarije Benkovac u sklopu Badela 1862. Striktno ograničeni broj etiketa ovog izdvojenog dijela vinarije nazivaju vinima s kamena. Temeljnu liniju čine internacionalne sorte: cabernet sauvignon, merlot i syrah, a brojna odličja koje su ova vina osvojila već u ranim godinama - dokaz su vinske izvrsnosti.

U ovo vrijeme kada se većina nas još uvijek nalazi u svojim domovima, vinarija Korlat je, u suradnji s našom vinotekom, odlučila nagraditi sve svoje vjerne vinoljupce!

Svaku narudžbu s bilo kojih 5 vina iz linije Korlat, Korlat i Vinita nagrađuju s poklonom - buteljom Korlat Merlota iz 2014. Ovo je vino čisto savršenstvo njegovano u hrastovim bačvama. Tamnocrvene je boje, snažne i bogate strukture te ispunjeno aromama zrele crvene trešnje, maline i dodatno usklađeno diskretnim aromama začina. Produljenog je bogatog okusa s izbalansiranim, mekim i zrelim taninima.

Korlatov Merlot u našoj vinoteci možete pronaći jedino iz berbe 2015. godine što bi značilo da ova pogodnost predstavlja savršenu priliku za usporediti te dvije berbe, ali i priliku za domoći se butelje koja se rijetko gdje može kupiti. 

Napomena: Pogodnost traje od 30.04. do 10.05. ili do isteka zaliha (dopuna: obzirom na značajan interes i broj narudžbi, Badel1862 kao naš partner je osigurao ddodatnu količinu vina za poklon te će pogodnost biti produžena).

Povezani postovi
  1. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Hrvatski vinari osvojili su na prestižnom natjecanju Decanter World Wine Awards u 2017. do sad najveći broj medalja i preporuka - čak 122 između više od 17.000 uzoraka koje je ocijenjivalo više od 200 vinskih eksperata. Štovi&sca
  2. Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija Od početka rada vinoteke Vinite, fokus je uvijek bio na vinima odnosno vinarima istočne kontinentalne Hrvatske. Ipak, zbog brojnih interesenata proširili smo ponudu na uski krug vinskih etiketa iz Primorske Hrvatske te donosimo 6 novih vinara i njiho
  3. Degustacija vina vinarije Perak Degustacija vina vinarije Perak U četvrtak, 28. ožujka s početkom u 20:00 sati u prostorima Vinoteke Vinita održat će se degustacija vrhunskih i kvalitetnih vina vinarije Perak. Vinogradi vinarije Perak smješteni su u kutjevačkom vinogorju na južnim padinama Krndije, a najbolja pot
  4. Degustacija vina Buhač Degustacija vina Buhač Vina Buhač ne treba puno predstavljati. Rose ove vinarije osvojio je Osječane, a za merlot mnogi kažu da je najbolji u Hrvatsko ili barem kako ima daleko najbolji omjer cijene i kvalitete.
Povezano