Kutjevo i Vinita daruju blagdanski popust od -20% na 4 vina

Kutjevo i Vinita daruju blagdanski popust od -20% na 4 vina

Stiže nam najljepše vrijeme u godini. Drvca, blještavilo lampica, božićni ukrasi i mirisni kolačići samo su neke od asocijacija koje prvo padaju napamet kada je riječ o Božiću. Ako niste sigurni što pokloniti svojim najbližima za ovaj Božić, za Vas smo pripremili zanimljive ideje.

U duhu blagdanske čarolijevinarija Kutjevo i vinoteka Vinita Vam poklanjaju -20% popusta na odabrane etikete do kraja 2022. godine.

Što je na akciji?

Blagdanska akcija obuhvaća sljedeća vina:

Vrhunska crvena kupaža je uvijek odlična opcija kao dar za nekog Vama posebnog, posebice kada je riječ o Maximo Nero vinu koje je nagrađeno brončanim odličjem na prestižnom natjecanju Decanter (DWWA) 2020. Ukoliko ste pak više ljubitelj zaokruženog i skladno vino, fine slasne aromatike za koju su zaslužni viši alkoholi ili možda znate nekog ljubitelja, onda je Maximo Oro odgovarajuće vino. Za pripadnice nježnijeg spola, ali i sve ostale poklonike dobrog ružičastog vina, navodimo Rosé Premium. ​​Fina voćnost i sklad suptilnosti dominiraju u okusu ovog iznimno pitkog vina. Te za kraj, Pino crni De Gotho je harmonično vino čije mirisne asocijacije uključuju voćne arome poput dozrele maline, kupine i šljive i ono je također odlična ideja za dar koji će se pronaći ispod božićnog drvca.

Do kada traje prigodni popust?

Vinarija Kutjevo i vinoteka Vinita daruju Vam popust od -20% od 1.12. do 31.12. (ili do isteka zaliha). Na vrijeme naručite izabrana vina i uživajte u blagdanskoj čaroliji u krugu najbližih. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

Povezano