Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

3 nova vina vinarije Antunović uz posebne cijene

3 nova vina vinarije Antunović uz posebne cijene

Vinarija Antunović predstavila je novu berbu kao i novi vizualni identitet svojih svježih kupažiranih vina, a uz 3 noviteta, stigla je i nova berba klasične graševine. Kako bi svi zajedno proslavili ove novosti, navedenim smo vinima stavili i prigodne akcijske cijene.

U ponudi vinoteke od samog se početka mogla pronaći graševina Antunović koja je od uvijek slovila i kao jedan od favorita navedenog sortimenta. Iako ova etiketa nije promijenila svoj vizualni identitet, novo predstavljena berba iz 2019. godine svojom je skladnošću očarala sve koji su je imali prilike okusiti, a trenutačno je možete pronaći i po 18% nižoj cijeni.

Cuvée Blanc koji je kupaža dobivena sljubljivanjem tri sorte ove vinarije; graševinom, zelenim silvancem i muškatnim ottonelom, te Cuvée Rosé kojega oblikuju pinot crni, cabernet sauvignon te cabernet franc, također su stari znanci vinoteke Vinite, a od berbe 2019. oba vina krasi i novi vizualni identitet. Cuvée Blanc možete pronaći po posebnoj cijeni koja je umanjena za 20% dok se Cuvée Rosé nalazi na popustu od 17%.

Novitet u našoj ponudi je Cuvée Rouge vinarije Antunović iz berbe 2018. godine. Ova predivna kupaža rubinskicrvene boje oblikovana je od dva caberneta - sauvignona i franca te crnog pinota. Umjerenog je trajanja te postojane svježine. Prilikom kušanja dominira izrazita voćnost, lakoća te sjajna pitkost. Ovo je etiketa također predstavljena s novim vizualnim identitetom, a u našoj se ponudi trenutačno nalazi na popustu od -20%.

Akcijske cijene traju od 20.04. do 30.04. ili do isteka zaliha te se iste ne mogu kombinirati s drugim cjenovnim popustima. 

Osim navedenih vina, uvijek možete pogledati i cjelokupnu ponudu vinarije Antunović i potražiti svog favorita. Uzdravlje!


Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Upoznavanje graševine - 1. dio

  Upoznavanje graševine - 1. dio

 2. Više od 100 medalja na DWWA 2017.

  Više od 100 medalja na DWWA 2017.

 3. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 4. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo