Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Nove cijene dostave vina, ali uz isti prag besplatne dostave

Nove cijene dostave vina, ali uz isti prag besplatne dostave

Nove cijene dostave vina, ali uz isti prag besplatne dostave

Nove cijene dostave vina, ali uz isti prag besplatne dostave

Počevši od ponedjeljka, 15.02.2021. sukladno promjeni cjenovne politike aktualnog dostavljačkog partnera, formirane su nove cijene dostave vina na području Republike Hrvatske, ali prag za ostvarivanje besplatne dostave ostaje na dosadašnjih 500 kuna.

Uz globalni rast razine e-trgovine pa i slične trendove u Hrvatskoj, kao djelomične posljedice epidemiološke situacije, očigledno su rasli i troškovi dostavljačkih službi. Slijedom navedenog, naš aktualni dostavljački partner formirao je nove cijene.

Od 15.02.2021. trošak dostave po paketu iznosi

  • 45,00 kuna za lokacije na kopnu odnosno
  • 55,00 kuna za lokacije na otocima.

Iskazane cijene uključuju trošak PDV-a. Vina se dostavljaju u paketima koji sadrže do 6 boca standardne zapremnine od 0,75 litara, a ukupni trošak dostave ovisi o broju naručenih proizvoda odnosno o konačnom broju paketa u kojem se proizvodi dostavljaju. Dakle, 1-6 boca standardne zapremnine slažu se u jedan paket, 7-12 boca u dva, 13-18 u tri i tako dalje sukladno ukupnom broju naručenih vina.

Međutim, prag na kojem se ostvaruje besplatna dostava ostaje isti - na razini od 500 kuna pa navedena promjena troška dostave neće utjecati na tu pogodnost. Također, i dalje je važeća pogodnost od 10% popusta za kupnju 6 i više boca vina (pravilo se odnosi na sva vina koja nisu obuhvaćena drugim popustima ili posebnim cijenama).

Podsjećamo, sva vina u pravilu šaljemo u posebno oblikovanoj ambalaži gdje se svaka boca pojedinačno štiti od oštećenja, onemogućuje se ili minimizira pomicanje i na taj način se rizik oštećenja pošiljke smanjuje na minimalnu razinu, a vino se štiti od neželjenih vanjskih utjecaja.

Naš posao i dalje ostaje dobro pripremiti vino za slanje te odabir adekvatnog dostavljačkog partnera na bazi dosadašnjih iskustava te smjernica stručnjaka, a na Vama je da odaberete vino i iskoristite dostupne cjenovne pogodnosti. Uzdravlje!

Povezani članci
  1. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

    3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

  2. E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena

    E-vinoteka i dostava rade, vinoteka privremeno zatvorena