Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

Naša šarolika ponuda se u pravo vrijeme upotpunila s obzirom na nadolazeće blagdansko razdoblje. Iako smo u posljednjih mjesec dana znatno obogatili našu paletu proizvoda, skloni smo izdvojiti 5 novih mirnih vina te 5 pjenušavih vina. Odabrane etikete predstavljaju simbolični presjek različitih vinara, stilova i vinogorja.

Prvo od 5 mirnih vina, Kutjevo Graševina Mlado vino 2022, ima naglašen voćni aromatski profil zelene jabuke i kruške. Ovo je lagana i osvježavajuća alternativa tradicionalnim, odležanijim vinima, no lako možete upoznati živahnost, lepršavost i ekspresiju primarnih aroma ove mlade graševine.

Süber Chardonnay Sur Lie 2020 je istovremeno ozbiljno i potentno vino te je izvrstan primjer odležavanja chardonnaya u drvetu. Do izražaja dolazi harmoničan spoj sortne zrele voćnosti i utjecaja drveta gdje dominiraju maslačne note, dim i vanilija.

Nadalje, u etiketi Krauthaker Muštra 2021 se sljubljuju dvije aromatične sorte - muškat žuti i traminac, odakle dolazi i simptomatičan naziv. Kompleksne je aromatike u kojoj se isprepliću cvjetni i voćni mirisi uz nježne medene note.

Josić Grand Cuvée je vrhunsko vino izražene rubinske boje te mekanog, dopadljivog i punog okusa s aromom crnog voća, točnije kupine i borovnice. Ova će se etiketa savršeno uklopiti sa ostalim sadržajima na Vašem blagdanskom stolu

Toplo, meko i užitno vino kao što je TRS 3C 2018 ima dominantnu voćnu aromatiku koja upućuje na crno bobičasto voće uz osjetne note kože, dima i crnog papra, ali i suptilnih herbalnih nijansi.

Osim izdvojenih novih mirnih vina, ostale novitete kao i druge etikete možete potražiti u našoj cjelovitoj ponudi vrhunskih vina.

Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

U nastavku preporučujemo pjenušce uvažavajući nadolazeće blagdansko vrijeme, proslave i tradicionalni doček Nove godine. Osim izdvojenih vina, u našoj bogatoj ponudi možete potražiti dodatnu inspiraciju.

Enosophia Nice to see you Brut je lagano, aperitivno pjenušavo vino suhog, lepršavog i nenametljivog okusa popraćeno brojnim zaokruženim mjehurićima koje će se savršeno 

Ako ste pak ljubitelj raskošnog mirisa, točnije dozrele jabuke i blage cvjetne komponente, onda je Kutjevo Maximo Brut 2017 savršeno za vaša blagdanska druženja. Ima svježi i bogati okus, čistih minerala i finih perlica.

Josipović Pjenušac Jazz je očaravajuće pjenušavo vino prigodno za nadolazeće novogodišnje zabave. Snažnog je tijela i elegantna okusa sa svježom aromom voća, pun i dugotrajan okus, svojstven vrhunskoj graševini.

Fine nijanse muškatnih aroma, perlanje i slast neprovrelog sladora uz lagani udio alkohola odlike su pjenušca Krauthaker Julija 2021, a jednako su pogodne za blagdansko uživanje u ovom pjenušavom vinu.

Iločki podrumi Princeps vino je skladnog i elegantnog tijela, harmonično i ugodne svježine s izraženim perlanjem te je savršeno pjenušavo vino za novogodišnju zabavu

Željno iščekujući najljepše doba u godini, još se uvijek stignete opskrbiti našim najnovijim vrhunskim vinima te tako ugodno iznenaditi svoje najbliže. Uzdravlje!

Povezani postovi
  1. Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa Sutra započinje groznica velikih popusta kada imamo priliku obaviti blagdansku kupovinu za naše najbliže, ali počastiti i sebe. Iako je sutra Black Friday, nije sve tako crno - ima nečeg i u bijelom (vinu). Zato smo za Vas priredili odličnu prom
  2. 20% popusta na ponudu vina Antunović 20% popusta na ponudu vina Antunović Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja
  3. Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15% Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15% Bliži se najljepše vrijeme u godini - vrijeme mira, sreće i sloge. Ukoliko još uvijek niste pronašli pravi božićni poklon za svoje najbliže, onda je ovo odlična prilika koju ne želite propustiti.
  4. Novogodišnja čestitka Novogodišnja čestitka Iza sebe ostavljamo 2021. godinu koju ćemo pamtiti kao izazovnu, ali jednako tako uspješnu godinu.
Povezano