Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

Naša šarolika ponuda se u pravo vrijeme upotpunila s obzirom na nadolazeće blagdansko razdoblje. Iako smo u posljednjih mjesec dana znatno obogatili našu paletu proizvoda, skloni smo izdvojiti 5 novih mirnih vina te 5 pjenušavih vina. Odabrane etikete predstavljaju simbolični presjek različitih vinara, stilova i vinogorja.

Prvo od 5 mirnih vina, Kutjevo Graševina Mlado vino 2022, ima naglašen voćni aromatski profil zelene jabuke i kruške. Ovo je lagana i osvježavajuća alternativa tradicionalnim, odležanijim vinima, no lako možete upoznati živahnost, lepršavost i ekspresiju primarnih aroma ove mlade graševine.

Süber Chardonnay Sur Lie 2020 je istovremeno ozbiljno i potentno vino te je izvrstan primjer odležavanja chardonnaya u drvetu. Do izražaja dolazi harmoničan spoj sortne zrele voćnosti i utjecaja drveta gdje dominiraju maslačne note, dim i vanilija.

Nadalje, u etiketi Krauthaker Muštra 2021 se sljubljuju dvije aromatične sorte - muškat žuti i traminac, odakle dolazi i simptomatičan naziv. Kompleksne je aromatike u kojoj se isprepliću cvjetni i voćni mirisi uz nježne medene note.

Josić Grand Cuvée je vrhunsko vino izražene rubinske boje te mekanog, dopadljivog i punog okusa s aromom crnog voća, točnije kupine i borovnice. Ova će se etiketa savršeno uklopiti sa ostalim sadržajima na Vašem blagdanskom stolu

Toplo, meko i užitno vino kao što je TRS 3C 2018 ima dominantnu voćnu aromatiku koja upućuje na crno bobičasto voće uz osjetne note kože, dima i crnog papra, ali i suptilnih herbalnih nijansi.

Osim izdvojenih novih mirnih vina, ostale novitete kao i druge etikete možete potražiti u našoj cjelovitoj ponudi vrhunskih vina.

Nove etikete obogatile raznoliku Vinitinu ponudu

U nastavku preporučujemo pjenušce uvažavajući nadolazeće blagdansko vrijeme, proslave i tradicionalni doček Nove godine. Osim izdvojenih vina, u našoj bogatoj ponudi možete potražiti dodatnu inspiraciju.

Enosophia Nice to see you Brut je lagano, aperitivno pjenušavo vino suhog, lepršavog i nenametljivog okusa popraćeno brojnim zaokruženim mjehurićima koje će se savršeno 

Ako ste pak ljubitelj raskošnog mirisa, točnije dozrele jabuke i blage cvjetne komponente, onda je Kutjevo Maximo Brut 2017 savršeno za vaša blagdanska druženja. Ima svježi i bogati okus, čistih minerala i finih perlica.

Josipović Pjenušac Jazz je očaravajuće pjenušavo vino prigodno za nadolazeće novogodišnje zabave. Snažnog je tijela i elegantna okusa sa svježom aromom voća, pun i dugotrajan okus, svojstven vrhunskoj graševini.

Fine nijanse muškatnih aroma, perlanje i slast neprovrelog sladora uz lagani udio alkohola odlike su pjenušca Krauthaker Julija 2021, a jednako su pogodne za blagdansko uživanje u ovom pjenušavom vinu.

Iločki podrumi Princeps vino je skladnog i elegantnog tijela, harmonično i ugodne svježine s izraženim perlanjem te je savršeno pjenušavo vino za novogodišnju zabavu

Željno iščekujući najljepše doba u godini, još se uvijek stignete opskrbiti našim najnovijim vrhunskim vinima te tako ugodno iznenaditi svoje najbliže. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

  Black Friday u Viniti s 20% popusta na 6 popularnih etiketa

 2. 20% popusta na ponudu vina Antunović

  20% popusta na ponudu vina Antunović

 3. Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15%

  Akcija vinarije Kutjevo i Vinite do kraja godine uz -15%

 4. Novogodišnja čestitka

  Novogodišnja čestitka