Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Nove vrhunske i limitirane etikete u ponudi e-vinoteke

Nove vrhunske i limitirane etikete u ponudi e-vinoteke

Nove vrhunske i limitirane etikete u ponudi e-vinoteke

Nove vrhunske i limitirane etikete u ponudi e-vinoteke

Osim 4 nova vinara koja dolaze iz vinske podregije Srednje i Južne Dalmacije o kojima smo nešto više rekli u prošlom blogu, svoju smo ponudu obogatili i ponudom vrhunskih te limitiranih etiketa vinarija Antunović, Korlat i Matošević. U nastavku pročitajte ponešto o vinarijama te pogledajte novitete. 

Vinarija Antunović razvila se na stogodišnjoj obiteljskoj tradiciji uzgoja vinove loze i proizvodnje vina, a pozicionirana je u kontinentalnom sjeveroistočnom dijelu Hrvatske u vinarskoj podregiji Podunavlja – vinogorju Erdut. Izuzetne mikroklimatske pogodnosti meandra rijeke Dunav, bogato i rahlo tlo te ravnomjeran raspored oborina i sunčanih dana, osiguravaju vrlo povoljne uvjete za uzgoj vinove loze širokog sortnog spektra. Iz ponude vinarije Antunović, u našu smo ponudu uveli limitirane etikete Chardonnay Sur Lie 2017 Grand Selection koja dolazi u seriji od 4600 boca, Tango with life Grand Selection koje se proizvelo u seriji od 7000 boca te Jubilea Reserve koje dolazi u doista limitiranoj seriji od samo 2450 proizvedenih boca. 

Korlat je naziv posebne linije vina vinarije Benkovac u sklopu Badela 1862. Striktno ograničeni broj etiketa ovog izdvojenog dijela vinarije nazivaju vinima s kamena. Temeljnu liniju čine 3 etikete internacionalnih sorti - cabernet sauvignon, merlot i syrah. Iz njihove linije u svoju smo ponudu uvrstili upravo te tri temeljne etikete, ali obogaćene sufiksom Supreme. Vrhunsku kvalitetu koja im uopće donosi taj epitet duguju grožđu koje se ručno bere i odabire, a posebna njega i odabir najboljih svjetskih proizvođača barrique bačvi dovode Supreme do premium izdanja. Dakako, te etikete su: Korlat Cabernet Sauvignon Supreme 2012Korlat Merlot Supreme 2012Korlat Syrah Supreme 2012Brojna odličja koja su ove etikete osvojile već u prvim godinama dokaz su vinske izvrsnosti, a podjednaku naklonost uživaju i od strane krajnjih potrošača.

Na samom istoku Hrvatske, nekoliko minuta vožnje od Limskog kanala, nalazi se jedna od najpoznatijih istarskih i hrvatskih vinarija, Vinarija MatoševićPriča ove vinarije ne počinje tradicionalno, bajkom u kojoj su predci skromno započeli, a generacije predano nastavljale tradiciju. Proizvodnja vina u vinariji vlasnika Ivice Matoševića započela je iz čiste strasti prije nešto više od 15 godina, a danas svoja vina prodaju diljem Hrvatske. Dvije etikete našle su svoj put i do naše e-vinoteke, tako od sada u našoj ponudi možete pronaći dvije vrhunske kupaže vinarije Matošević, a to su: Matošević Grimalda bijelo 2016Matošević Grimalda crno 2016

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Više od 100 medalja na DWWA 2017.

  Više od 100 medalja na DWWA 2017.

 2. Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

  Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

 3. Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

  Novi vinari u ponudi: Istra i Dalmacija

 4. Četiri nova vinara Srednje i Južne Dalmacije u ponudi e-vinoteke

  Četiri nova vinara Srednje i Južne Dalmacije u ponudi e-vinoteke