Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

Ponuda izvrsnih vina e-vinoteke upotpunjena je za 5 novih vinara: Enjingi, Iločki podrumi, Markota, Mihalj i Sontacchi. Svaki vinar zastupljen je s nekoliko odabranih etiketa koje izvrsno predstavljaju vinara i vinogorje iz kojeg dolazi. Pogledajte naše sugestije i odaberite svog favorita.

Gospodin Ivan Enjingi zasigurno je jedno najznačajnijih imena za razvoj vina i vinske kulture u Hrvatskoj te ga mnogi prepoznaju prema specifičnom autorskom potpisu kasnih berbi najčešće suhih izbedbi. U ponudi donosimo 5 posebnih etiketa među kojima se ipak ističu 2 kupaže nazvane prema mikrolokaciji s koje dolaze: Enjingi Venje bijelo i Enjingi Venje crno.

Iločki podrumi jedna su od najpoznatijih vinarija u Hrvatskoj s iznimno dugom tradicijom.koju se počesto prepoznaje prema plementim tramincima. Nešto je zbilja posebno u tramincima iločkog podneblja, a što i opravdava njihov gotovo kraljevski status te sklonost svjetskih državnika. Ponuda vina proširena je za 4 etikete gdje valja naglasiti tramince: Iločki podrumi Traminac i Iločki podrumi Traminac Principovac.

Obitelj Markota je nakon 40 godina obnovila vinogradarsku i vinarsku tradiciju pleterničkog kraja i želi vratiti vinski sjaj području koje to povijesno i zaslužuje. U ponudi je 5 etiketa, a jedna od posebnosti je i Markota Graševina Starac.

Svojim radom obitelj Mihalj se dokazala kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača vina u Kutjevu, Zlatnoj dolini, ali i na razini cijele države. U ponudi su 4 nova vina među kojima vjerojatno najviše poklonika imaju crvene sorte pa se kao logična preporuka nameće Mihaljev Merlot.

Značajnom broju malih obiteljskih vinarija u ponudi e-vinoteke Vinite prodružila se i kutjevačka obiteljska vinarija Sontacchi čija tradicija uzgoja vinove loze seže od 1900. godine. U ponudu su uvrštene 2 etikete među kojima vrijedi istaknuti Sontacchi Pinot Noir kao jedan od najboljih sortnih primjera pinota crnog iz Slavonije.

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 2. Koje vino sljubiti uz uskršnji (do)ručak?

  Koje vino sljubiti uz uskršnji (do)ručak?

 3. Festival traminca 2019.

  Festival traminca 2019.

 4. 7 odabranih vina s akcijskim cijenama

  7 odabranih vina s akcijskim cijenama