Novo izdanje e-vinoteke Vinite

Novo izdanje e-vinoteke Vinite

Vinoteka Vinita ponosno predstavlja svoje potpuno novo digitalno izdanje. Fokus ponude i dalje je usmjeren na odabrane vinske etikete istočne kontinentalne Hrvatske, ali nova e-vinoteka na novoj platformi nudi potpuno novo korisničko iskustvo, nove funkcionalnosti i dodatnu edukativnu vrijednost.

Gotovo na kraju 2017. i paralelno s ovogodišnjim WineOS-om, vinoteka Vinita započinje novo poglavlje svoje digitalne egzistencije. E-vinoteka plod je višemjesečnog rada i odraz osnovne zadaće vinoteke Vinite prilagođene digitalizaciji društva, ali i modernog ljubitelja vinske kapljice. Ponuda Vinite bazira se na odabranim vinima istočne kontinentalne Hrvatske odnosno dvijema podregijama: Hrvatskom Podnavlju i Slavoniji.

Svako ponuđeno vino rezultat je pomnog odabira i kušanja kako bi na najbolji način predstavili vinara i vinogorje iz kojeg dolazi odnosno regiju kojoj pripada. Predloženi opisi vina, bilješke s kušanja kao i sugestije sljubljivanja odraz su većeg broja izvora informacija: sugestija vinara i vinskih eksperata, osobnog doživljaja te vremena u kojem su kušani i doživljeni. Cilj ponuđenih informacija je olakšavanje razumijevanja i upoznavanja vina, uvažavajući pri tom i bogatstvo različite interpretacije svakog vina.

Ponuda je primarno segmentirana prema sortimentu, zatim po podregijama te dodatno grupirana u cjenovne kategorije, prema godini berbe i drugim posebnim obilježjima. Zasebnu izborničku cjelinu čine posebne ponude s idejama za poklon te posebno skrojenim vinskim paketima koji omogućuju bolje upoznavanje podregije, sorte i određeni broj vinara u ponudi. Ponudu vinara može se dodatno pregledavati kroz smještaj na karti vinogorja te njihovu geografsku disperziju. Sve dodatne informacije imaju za cilj osnažiti upoznavanje vinskog potencijala istočne Hrvatske i približiti umijeće njihovih vinara.

Povezani postovi
  1. Najava degustacije Magnus Magnum Najava degustacije Magnus Magnum U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvara jesensku sezonu degustacija u velikom formatu - degustiraju se vina iz magnum boca.
  2. Halloween, Hellowine 4.0 Halloween, Hellowine 4.0 Četvrtu godinu za redom Vinita priređuje vrhunsku vinsku uživanciju u najstrašnijoj noći u godini! Oni koji su već iskusili naš #hellowine u jezovitom podrumu znaju da odabrana vina dižu iz mrtvih, a oni koji će nam se pridružiti po prvi put neka se
  3. Častimo za Martinje - besplatna dostava! Častimo za Martinje - besplatna dostava! Blagdan svetog Martina odnosno Martinje se tradicionalno slavi 11. studenog, a e-vinoteka Vinita časti svoje korisnike s prigodnim poklonom - besplatnom dostavom vina na željenu adresu.
  4. 2 degustacije: Kalazić i Palihnić & pršut 2 degustacije: Kalazić i Palihnić & pršut Najavljujemo 2 zanimljive degustacije u vinoteci: degustaciju vina vinarije Kalazić te sljubljivanje vina Palihnić s pršutom od slavonske crne svinje.