Posebne cijene odabranih ružičastih vina za Valentinovo

Posebne cijene odabranih ružičastih vina za Valentinovo

Valentinovo je dan kada svi zaljubljeni imaju priliku kroz različite simbole afekcije iskazati svoju zaljubljenost. Ljubav na taj dan tradicionalno iskazujemo poklonima, a ima li boljeg poklona od onoga koji svojom bojom, mirisom i okusom asocira na samu ljubav.

Povodom ovogodišnjeg blagdana ljubavi izdvojili smo 3 rosé vina popularnih etiketa: Buhač Rosé 2019Josić Pannonium Dea Rosé 2019 Süber Rosé 2018. Ovo su idealna vina za dijeljenje u ugodnom društvu u kojima možete uživati uz različite prigodne slatke zalogaje. 

Iako su se mnogi navikli na Buhačev suhi rosé, recentno ružičasto vino dolazi u poluslatkoj, ženstvenijoj izvedbi. Vino je izraženije ružičaste boje, naglašenih voćnih aromatskih asocijacija crvenog voća; maline, jagode i nara. Izraženi preostali slador zasigurno će naći na odobravanje kod nježnijeg spola i poklonika slađih roséa.

Josićev rosé iz berbe 2019. doista je sličnog vinskog profila kao i Buhačev, ali uz dodatak kako ga krasi simptomatični baranjski potpis. Pannonium Dea je također vino prekrasne naglašenije ružičaste boje, mirisnih asocijacija na malinu i nar. Vrlo je lagano, pitko i slasno, te ponosno nosi epitet damskog vina, a što ovu etiketu čini idealnim poklonom za Valentinovo.

Za razliku od prethodna dva, Süberov rosé je suho vino iz berbe 2018. Ovaj je rosé dobiven isključivo od sorte cabernet sauvignon, što ga čini iznimno zanimljivim ružičastim vinom zaokruženog tijela. Iako se razlikuje količinom sladora, i dalje ga krase aromatične note crvenog voća, kako mirisom, tako i okusom. Vrlo je dugotrajnog okusa, osvježavajuće i pitko.

Ova ružičasta vina imaju posebni valentinovski popust* od 15% u trajanju od 05.02. do 15.02.2020. Naručite svoj rose na vrijeme i uživajte u dobrom društvu i izvrsnim vinima.

*Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  3. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
Povezano