Ružičasto Valentinovo s -15%

Ružičasto Valentinovo s -15%

Nadolazeći blagdan sv. Valentina tradicionalno vežemo uz simbole ljubavi i afekcije te je izvrstan trenutak za zajedničko uživanje u vinu. Ovo Valentinovo želimo obilježiti s 2 vruća noviteta rosé vina uz jednako vruće prigodne cijene. 

Iz ponude ružičastih vina izdvajamo 2 svježa poluslatka noviteta popularnih etiketa: Buhač Rosé 2018 i Josić Pannonium Dea Rosé 2018. Ovo su idealna vina za dijeljenje u društvu u kojima možete uživati samostalno ili ih sljubiti uz različite slatke zalogaje.

Buhačev najrecetniji ružičasti uradak iz 2018. nježno je vino voćnog aromatskog spektra u kojem dominira crveno voće, jagoda i malina, laganog alkoholnog udjela i fino balansirane slasti poluslatke izvedbe.

Josićev rosé iz berbe 2018. sličnog je vinskog profila, uz simptomatični baranjski potpis. Pannonium Dea je vino prekrasne naglašenije ružičaste boje, mirisnih asocijacija na malinu i nar, vrlo lagano, pitko i slasno, pravo valentinovsko vino.

Ova ružičasta vina imaju posebni valentinovski popust od 15% u trajanju od 05.02. do 15.02.2019. Popust se ne može kombinirati s drugim akcijama. Naručite svoj rose na vrijeme i uživajte u dobrom društvu i izvrsnim vinima.

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  3. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
Povezano