Što pokloniti za Dan žena?

Što pokloniti za Dan žena?

Uskoro nam se bliži Međunarodni dan žena koji se tradicionalno obilježava 8. ožujka svake godine. Tog dana se slave sva ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica nježnijeg spola.

Sve je započelo sredinom 19. st u SAD-u kada su žene zaposlene u industriji odjeće i tekstila protestirale zbog loših radnih uvjeta i niskih plaća. Uslijed godina prosvjedovanja nastala je ideja da se na međunarodnoj razini proglasi dan koji će ,,pripadati" samo ženama te je za to odabran upravo 8. ožujka.

Dan žena savršena je prilika pokazati svim damama koliko znače te im uljepšati njihov dan posebnim znakom pažnje. Ukoliko još niste kupili poklon, u nastavku smo izdvojili 3 etikete koje još uvijek stignete pokloniti i razveseliti Vama dragu žensku osobu. Za ovu prigodu izdvajamo jedan muškatni pjenušac, prigodan slatki rose i poslasticu u vidu crvenog aromatiziranog vina:

Naravno, ako među preporučenim vinima ipak ne pronađete svog favorita – pogledajte naše prijedloge poklona za nju koje imamo u ponudi. Uzdravlje!

 

Povezani postovi
  1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite Novo izdanje e-vinoteke Vinite Vinoteka Vinita ponosno predstavlja svoje potpuno novo digitalno izdanje. Fokus ponude i dalje je usmjeren na odabrane vinske etikete istočne kontinentalne Hrvatske, ali nova e-vinoteka na novoj platformi nudi potpuno novo korisničko iskustvo, nove f
  2. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  3. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  4. Najava degustacije Magnus Magnum Najava degustacije Magnus Magnum U petak, 07.09.2018. vinoteka Vinita otvara jesensku sezonu degustacija u velikom formatu - degustiraju se vina iz magnum boca.
Povezano