Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Što pokloniti za Dan žena?

Što pokloniti za Dan žena?

Uskoro nam se bliži Međunarodni dan žena koji se tradicionalno obilježava 8. ožujka svake godine. Tog dana se slave sva ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica nježnijeg spola.

Sve je započelo sredinom 19. st u SAD-u kada su žene zaposlene u industriji odjeće i tekstila protestirale zbog loših radnih uvjeta i niskih plaća. Uslijed godina prosvjedovanja nastala je ideja da se na međunarodnoj razini proglasi dan koji će ,,pripadati" samo ženama te je za to odabran upravo 8. ožujka.

Dan žena savršena je prilika pokazati svim damama koliko znače te im uljepšati njihov dan posebnim znakom pažnje. Ukoliko još niste kupili poklon, u nastavku smo izdvojili 3 etikete koje još uvijek stignete pokloniti i razveseliti Vama dragu žensku osobu. Za ovu prigodu izdvajamo jedan muškatni pjenušac, prigodan slatki rose i poslasticu u vidu crvenog aromatiziranog vina:

Naravno, ako među preporučenim vinima ipak ne pronađete svog favorita – pogledajte naše prijedloge poklona za nju koje imamo u ponudi. Uzdravlje!

 

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum