Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Uskršnje veselje: Savršen izbor vina za vaša obiteljska okupljanja

Uskršnje veselje: Savršen izbor vina za vaša obiteljska okupljanja

Uskršnje veselje: Savršen izbor vina za vaša obiteljska okupljanja

Uskršnje veselje: Savršen izbor vina za vaša obiteljska okupljanja

Uskrs je u Hrvatskoj izuzetno važan blagdan s izraženim vjerskim aspektom, a uobičajeno ga je proslaviti raskošnom uskršnjom gozbom. Iako servirana jela mogu varirati ovisno o regiji, ukusni obrok se najčešće sastoji od šunke, kuhanih jaja, mladih sireva, luka i raznih salata. Odabir savršenog vina koje će nadopuniti bogate obroke ponekad može biti izazov. U nastavku možete pronaći vina koja se savršeno sljubljuju sa svim uskršnjim jelima.

Ukoliko još niste odlučili koje ćete vino poslužiti za uskršnji objed onda je etiketa Kalazić Pinot Gris Premium 2018 savršeno vino za ideju. Ovo toplo i meko, a istovremeno bogato i snažno vino s vrlo dugim trajanjem oduševit će sve prisutne za stolom.

Za nešto jaču varijantu preporučujemo TRS Cabernet Franc Premium selection 2017. Ovo fino stilski izbrušeno vino, dovoljno snažno i harmonično, svakako treba pronaći posebno mjesto na Vašem uskršnjem stolu

Za kraj, Enjingi Venje bijelo 2010 Kasna berba predstavlja skladan spoj pet bijelih sorti, a savršeno je za najraskošnije uskršnje stolove. Ovo kompleksno vino ističe, ali i istovremeno zadržava svoje najvažnije okuse tijekom cijelog obroka.

Želimo Vam radostan Uskrs ispunjen nadom, ljubavlju i srećom. Provedite ga u veselju okruženi najbližim društvom, ukusnom hranom i vrhunskim vinima. Neka taj dan bude podsjetnik na nove početke i prilike. Sretan Uskrs!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 2. Koje vino sljubiti uz uskršnji (do)ručak?

  Koje vino sljubiti uz uskršnji (do)ručak?

 3. Uskršnji popusti prigodnih uskršnjih vina

  Uskršnji popusti prigodnih uskršnjih vina

 4. 3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust

  3 Krauthakerova vina za blagdansko sljubljivanje uz poseban popust