Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Uskršnji popusti prigodnih uskršnjih vina

Uskršnji popusti prigodnih uskršnjih vina

Uskrs kao najveći kršćanski blagdan tradicionalno slavimo u svojim domovima, okupljeni za blagdanskim stolom. Iako svaka regija Hrvatske ima svoje specifičnosti, ti blagdanski stolovi uglavnom uključuju šunku, kuhana jaja, mlade sireve i mladi luk. U nastavku možete pronaći vina koja se savršeno sljubljuju sa svim uskršnjim jelima, a kojima smo stavili i prigodnu blagdansku cijenu.

Šunka kao okosnica uskrsnog objeda pravi je gastronomski izazov. Ako je iz nje uspješno izvučena sol, prije će joj odgovarati bijelo nego crveno vino, ali kakva god bila uz nju će uvijek savršeno pristajati dobro strukturiran rose. Iz tog razloga za Vas smo pripremili najpopularnije vino vinoteke Vinite - Buhačev Rose. Ovu poluslatku etiketu na našim stranicama možete pronaći na popustu od -20%. Ako pak mislite da će Vašem nepcu više goditi bijelo vino, tada predlažemo da odaberete Kruthakerovu graševinu Mitrovac iz berbe 2018. godine kako je i ona na popustu od -11%

Kako postoji više načina da pripravite u uskršnju šunku, postoji i više vina s kojima ju možete sljubiti. Tako Vam uz laganije kuhane šunke i umjereno slane sireve te općenito umjereniji obrok preporučujemo Silvanac zeleni iz PP Orahovica. Ovaj ponos vinogorja Orahovice koji pruža nježnu voćnost te uspješno balansira širi spektar okusa možete pronaći na popustu od -13%.

Iako je uskršnji doručak okosnica Uskrsa, ne smijemo zaboraviti ni na bogati uskršnji ručak. Uz mesna pečenja i štruce preporučujemo harmoničnu i zaokruženu etiketu Kutjevo Maximo Nero koja se uz svoju izraženu sortnu voćno savršeno sljubljuje uz takvu vrstu jela. Ovu kutjevačku kupažu možete pronaći na popust od -15%.

Akcijske cijene traju od 07.04. do 15.04. ili do isteka zaliha te se iste ne mogu kombinirati s drugim cjenovnim popustima. 

Uz najbolje želje za blagdan Uskrsa, uživajte u udobnosti Vašega doma, finim zalogajima i izvrsnim vinima!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. Vertikalno kušanje vina - PP Orahovica

  Vertikalno kušanje vina - PP Orahovica