Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno, odabrana vina imaju i posebnu valentinovsku cijenu s -10% popusta (u trajanju do 15.02.2018.).

Romantična obilježavanja Valentinova počesto vezujemo uz dijeljenje nježnosti koje prate slastice i uživanje u "tekućoj ljubavi" u obliku vina. Na tragu prethodnog, vinske preporuke ćemo za ovu prigodu započeti sa slađim vinima. Slatki simbol Valnetinova nedvojbeno jest čokolada, a odgovarajući vinski predstavnik dolazi u obliku ružičastog vina. Stoga, prva preporuka jest Josić Rose 2016 kao poluslatki lagani rosé koji će se romantično sljubiti s čokoladnim kolačem i čokoladinim pralinama.

Ukoliko želite ostati vjerni valentinovskom spektru boja te uživati u roséu koji će pratiti cijeli obrok, preporuka je još jedno ružičasto vino - Kalazić Rose 2016. Ovaj polusuhi rosé koji odiše malinama može poslužiti kao aperitiv, ali i upotpuniti različita predjela na bazi tjestenina i slata, kao i riblja glavna jela i laganije mesne odreske.

Za ljubitelje vina koji su vjerni bijelom sortimentu, naša valentinovska preporuka bit će definitivno - traminac, štoviše TRS Traminac 2015. Ovaj polusuhi traminac iločkog kraja fino će pratiti širi spektar jela, a posebno se dobro slaže s jelima na bazi sira: štrudle, pite, štrukli i savijače, kako u slanim, tako i u slatkim izvedenicama.

Naravno, nismo zaboravili ni na poklonike crvenih sorti i suhih vina, a kad je u pitanju Valentinovo, najskloniji smo preporučiti baš frankovku. Vino PP Orahovica Frankovka 2013 spaja idealan omjer potrebne slasti u suhom izričaju i uživa naklonost kako nježnijeg spola, tako i gospode.

Želimo Vam ugodno druženje s dragim osobama i užitak u finoj vinskoj kapljici. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 2. Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

  Pet novih vinara u ponudi e-vinoteke Vinite

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.

  10 zlatnih medalja na Decanteru 2018.