Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vertikalno kušanje vina - PP Orahovica

Vertikalno kušanje vina - PP Orahovica

Za prvu degustaciju u novoj godini pripremili smo nešto zbilja posebno – vertikalno kušanje vina vinarije PP Orahovica. Ako Vam se nakon prethodne rečenice pojavio upitnik nad glavom i pitate se što je to zapravo vertikalno kušanje, dopustite da Vam pojasnimo.

Vertikalnim kušanjem nazivamo usporedno kušanje više različitih berbi iste etikete pojedine vinarije. Radimo ih samo kod onih etiketa koje imaju potencijal za višegodišnje odležavanje kako bi ljubitelji i kolekcionari vina imali ideju koliko se pojedino vino iz njihove arhive može čuvati i kada ga je idealno otvoriti. Vertikalna kušanja daju i lijep uvid u kompleksnost materije vina kao takvog i u čudesnost njegova stvaranja, jer smo tada u prilici uvidjeti goleme razlike između pojedinih godišta iako se radi o vinu poteklom iz istog vinograda, dobivenog od istih sorti, najčešće na isti način i napravljenim najčešće od iste ruke.

Kušat ćemo:

 • Frankovka 2012., 2013. i 2015.
 • Silvanac zeleni 2013., 2015., 2016. i 2017.

Vođenu degustaciju održat će enologinja vinarije PP Orahovica Ivana Nemet, a cijena sudjelovanja iznosi 100 kn te ujedno čini i kupon od 50 kn prilikom kupovine vina. Više detalja potražite na FB događanju. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s rezervacijom!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 2. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 3. Pjenušavo ljetno osvježenje

  Pjenušavo ljetno osvježenje

 4. WineOS 5: Radionice - petak

  WineOS 5: Radionice - petak