Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Nadolazeće blagdane tradicionalno vežemo uz simbole mira i darivanja te su izvrsna prilika za zajedničko uživanje u vinu. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 15% popusta na cijeli asortiman koji potpisuje gđa. Jasna Antunović Turk.

Što je u ponudi?

Blagdanski popust uključuje 10 vinskih etiketa:

Među 10 etiketa, Vašu pozornost posebno upućujemo na nekoliko izdvojenih. Na početku, Antunović Cuvée Blanc, vino je svježeg, lepršavog voćno-mineralnog okusa te diskretnog i elegantnog muškatnog mirisa koji se tek naknadno razvija u čaši. Antunović Cuvée Rouge crveno je kupažirano vino oblikovano od dva caberneta - sauvignona i franca - te crnog pinota, iako je vrlo laganog tijela i izvrsne pitkosti. I posebno vino za kraj - Antunović Graševina Premium - ovo vino ima zagasitije tonove zlatnožute boje, izraženu cvjetnu i voćnu aromatiku, toplinu, punoću i zaobljenost koju ima zahvaliti njegovanju u drvetu.

Do kada traje prigodni popust?

Vina Antunović i Vinita daruju popust od 15% tijekom mjeseca prosinca. Što znači da imate dovoljno vremena za odabir, ali i za uživanje u dobrom društvu i izvrsnim vinima.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

 

Povezani postovi
  1. Upoznavanje graševine - 1. dio Upoznavanje graševine - 1. dio Graševina je nedvojbeno najznačajnija vinska sorta Hrvatske, sa 24,7% ukupne površine sortimenta predstavlja vodeću hrvatsku sortu ispred malvazije istarske i plavca malog. Graševina je izrazito dominantna kontinentalna sorta koj
  2. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Više od 100 medalja na DWWA 2017. Hrvatski vinari osvojili su na prestižnom natjecanju Decanter World Wine Awards u 2017. do sad najveći broj medalja i preporuka - čak 122 između više od 17.000 uzoraka koje je ocijenjivalo više od 200 vinskih eksperata. Štovi&sca
  3. Najbolje vino uz slavonski kulen Najbolje vino uz slavonski kulen Sljubljivanje vina i hrane je sve samo ne lagano. Postoje osnovna pravila, no kada krenemo u razne kombinacije pojavljuju se brojni problemi. Karakter jela, odnosno začini i umaci, ono su što bi nas trebalo usmjeriti u traženju točno određenog vina k
  4. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
Povezano