Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Vinarija Antunović i Vinita daruju -15% do kraja godine

Nadolazeće blagdane tradicionalno vežemo uz simbole mira i darivanja te su izvrsna prilika za zajedničko uživanje u vinu. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 15% popusta na cijeli asortiman koji potpisuje gđa. Jasna Antunović Turk.

Što je u ponudi?

Blagdanski popust uključuje 10 vinskih etiketa:

Među 10 etiketa, Vašu pozornost posebno upućujemo na nekoliko izdvojenih. Na početku, Antunović Cuvée Blanc, vino je svježeg, lepršavog voćno-mineralnog okusa te diskretnog i elegantnog muškatnog mirisa koji se tek naknadno razvija u čaši. Antunović Cuvée Rouge crveno je kupažirano vino oblikovano od dva caberneta - sauvignona i franca - te crnog pinota, iako je vrlo laganog tijela i izvrsne pitkosti. I posebno vino za kraj - Antunović Graševina Premium - ovo vino ima zagasitije tonove zlatnožute boje, izraženu cvjetnu i voćnu aromatiku, toplinu, punoću i zaobljenost koju ima zahvaliti njegovanju u drvetu.

Do kada traje prigodni popust?

Vina Antunović i Vinita daruju popust od 15% tijekom mjeseca prosinca. Što znači da imate dovoljno vremena za odabir, ali i za uživanje u dobrom društvu i izvrsnim vinima.

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

 

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Upoznavanje graševine - 1. dio

  Upoznavanje graševine - 1. dio

 2. Više od 100 medalja na DWWA 2017.

  Više od 100 medalja na DWWA 2017.

 3. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 4. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo